La Diputació destina 15.000 euros per l'emergència Covid per als refugiats sirians al Kurdistan iraquià

La Diputació destina 15.000 euros per l'emergència Covid per als refugiats sirians al Kurdistan iraquià
02/09/2020 -

La Diputació de Castelló subvencionarà amb 15.000 euros un projecte de la Fundació Save The Children de resposta a l’emergència Covid-19 per als refugiats sirians en Dohuk, al Kurdistan iraquià, amb enfocament d’infància. Es tracta d’una iniciativa que dona suport a i cofinança el Comité Permanent d’Acció Humanitària de la Comunitat Valenciana, adscrit a la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, del qual també forma part la institució provincial. El pressupost global de l’actuació és de 84.791 euros, dels quals la Diputació de Castelló aporta el 17,7%. Les altres entitats cofinançadores són la Diputació de València i la mateixa Fundació Save The Children.

L’anunci l’ha realitzat la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, qui ha explicat que «l’objectiu del projecte és superar el problema de proveïment d’aigua que pateixen aquestes persones refugiades, que necessiten kits d’higiene i l’habilitació de sistemes de sanejament i recursos educatius i de protecció per al període comprés entre el 15 de juny i el 31 de desembre de 2020».

Puerta ha recordat que «l’aprovació d’aquesta subvenció és necessària perquè estem enmig d’una pandèmia que resulta especialment lesiva amb els col·lectius més desfavorits en el món, als quals, en la mesura de les nostres possibilitats, tenim l’obligació moral d’ajudar».

Ha finalitzat mostrant el seu convenciment que «constitueix una acció del grat de la societat castellonenca, que en innombrables ocasions ha donat compte de la seua vocació solidària i de suport als quals sofreixen».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari