Compromís per Castelló farà balanç de l'exercici en l'última executiva de l'any

Ginés: «el desenvolupament de tots els punts de l’Acord de Fadrell serà la prioritat de les nostres comissions de treball»

Compromís per Castelló farà balanç de l'exercici en l'última executiva de l'any
23/12/2019 -

Compromís per Castelló ha convocat l’última Executiva Local de l’any el pròxim dissabte 28 de desembre. La trobada servirà per a fer balanç de l’exercici i fomentar el compliment dels 300 punts que recull l’Acord de Fadrell, un aspecte que «serà la prioritat de les nostres comissions de treball», com ha confirmat el portaveu del partit, Miguel Ginés.

De fet, Ginés ha anunciat que «per a posar de manifest la importància de fer front a l’emergència climàtica impulsarem una mesa sectorial específica de Medi Ambient que done solucions als reptes climàtics de la ciutat de Castelló».

En la felicitació de Nadal que Ginés ha enviat a la militància, «l’ensenyament, el medi ambient, la cultura, la igualtat real, la memòria democràtica, la participació i la transparència, la defensa de la nostra llengua i l’economia verda ens defineixen com a formació» i, per això, «treballarem per ser la punta de llança d’aquesta transformació tan necessària per a la ciutat de Castelló des de les institucions».

El portaveu del Compromís per Castelló desitja que «el 2020 siga un any ple de reptes aconseguits amb l’objectiu de millorar el benestar dels castellonencs i castellonenques». Per a l’any nou, Ginés ha encoratjat militants i simpatitzant al fet que «el valencianisme polític, la lluita feminista i la lluita contra l’emergència climàtica que vosaltres, com a militància de Compromís representeu, estiguen ben presents i ens facen avançar com a societat».

Miguel Ginés és el portaveu de Compromís a la ciutat des del passat mes d’octubre. L’acompanyen Belén Bachero, com a secretària d’organització; Anna Àvila, com a secretària de finances; Jesús Broch, com a secretari de comunicació; Enric Sendra, com a secretari de sectorials; i Inés Escoí i Manel Esteve com a vocals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari