Ballester proposa la creació de dos nous parcs aquàtics i un parc infantil amb temàtica taurina

Ballester proposa la creació de dos nous parcs aquàtics i un parc infantil amb temàtica taurina
16/05/2023 -

Si així ho decideixen els onders el pròxim 28 de maig, la ciutat comptarà amb un nou parc infantil de temàtica taurina, dos nous parcs aquàtics i la millora dels existents amb la instal·lació de tendals per a donar ombra a l’estiu. Aquestes són algunes de les propostes, orientades als més xicotets i les seues famílies, que la candidatura popular que encapçala Carmina Ballester ha presentat per a la pròxima legislatura.

El parc infantil taurí albergarà una plaça de bous infantil perquè puguen jugar els xiquets i xiquetes així com jocs tematitzats amb elements taurins, la qual cosa convertirà a Onda en la primera ciutat de la província amb aquesta instal·lació en homenatge a tota l’afició taurina.

En paral·lel, l’equip de Ballester també ha anunciat dos nous parcs aquàtics en el municipi, vist el gran èxit que té el situat al Parc de la Ceràmica, que s’instal·laran en la pedania d’Artesa i en la plaça 8 de Març. A més, atenent les peticions de les famílies, l’Ajuntament millorarà la xarxa actual de parcs infantils amb ombra durant l’estiu i la renovació d’elements de joc.

“Continuem treballant per consolidar Onda com a ciutat de la infància i les famílies amb més i millors serveis, perquè una ciutat on els xiquets cresquen feliços té el futur guanyat”, ha apuntat la candidata a revalidar l’alcaldia.

Rutes escolars segures

Entre moltes altres iniciatives, també destaca la creació de rutes escolars segures per als més xicotets, amb l’objectiu de reforçar les mesures de seguretat de camí al col·legi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari