Ballester presenta els avals que l'acrediten com a primera candidata a la presidència del PP a Castelló

Ballester presenta els avals que l'acrediten com a primera candidata a la presidència del PP a Castelló
29/03/2021 -

L’equip de la candidata a la presidència del Partit Popular de Castelló, Carmina Ballester, ha presentat aquest matí davant el Comité Organitzador del Congrés (COC) els primers avals que oficialitzen la candidatura i que ha pogut recollir durant aquest cap de setmana per diversos pobles i ciutats de la província. Amb aquest procediment, Ballester es converteix en la primera candidata oficial en aquest procés democràtic intern.

En el lliurament d’avals, que ha recollit Luis Martínez en representació del COC, Carmina ha estat recolzada per part del seu comité de campanya com són Vicent Sales, Tania Agut, Herminio Serra, Vanessa Batalla, Óscar Valero, Vicent Blay i María Tormo.

“Em presente al costat d’un gran equip per a defensar la veu de les bases, dels joves, dels majors i la seua experiència, dels nostres alcaldes i portaveus… perquè el Partit Popular no són només uns pocs, som tots els que creem en aquests valors, en les idees que han fet gran a aquesta terra”, ha incidit Ballester.

“En el partit de la llibertat, els afiliats, tots nosaltres, hem de ser la gran pedra angular i ningú ens pot imposar què pensar o què votar en un procés intern democràtic com la renovació de la presidència del PPCS. El mateix procés que conjumine al nostre president Pablo Casado. I a Castelló volem seguir el seu exemple, perquè no ens fan por les urnes”, ha reiterat la dirigent popular.

Acte de suport a Onda

D’altra banda, durant aquesta vesprada els afiliats i simpatitzants d’Onda tindran l’ocasió de mostrar el seu suport a la seua alcaldessa i candidata mitjançant una trobada informal que tindrà lloc a les 19.30 hores en la plaça del Raval de Sant Josep.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari