Ballester presenta l'Alqueria Cultural i la nova biblioteca i sala polivalent en l'antic parc de Bombers

Ballester presenta l'Alqueria Cultural i la nova biblioteca i sala polivalent en l'antic parc de Bombers
25/05/2023 -

Si així ho decideixen els onders diumenge que ve, la zona d’Onda que més creixement residencial ha experimentat durant l’última dècada, entorn a l’avinguda Serra Espadà, comptarà amb dos nous serveis municipals com són l’Alqueria Cultural, com a punt d’oci familiar en el mateix recinte firal, i la nova biblioteca, SAT i espai polivalent en l’antic parc de Bombers del carrer Sicília.

D’aquesta manera, la candidatura popular ha presentat als veïns sengles projectes. L’Alqueria Cultural planteja la remodelació de l’habitatge situat en el recinte firal com a espai d’oci familiar, amb biblioteca infantil i sala d’exposicions.

Per part seua, l’antic edifici de Bombers albergarà una nova dotació del Servei d’Atenció i Tramitació (SAT) municipal, amb l’objectiu que els residents puguen acudir allí a realitzar les seues gestions, una agència de lectura i una sala polivalent per a diferents usos. Hui dia aquesta zona d’expansió no compta amb cap dels esmentats serveis i els veïns s’han de desplaçar fins al centre urbà.

“Onda ha crescut molt durant l’última dècada i és necessari acostar serveis municipals allí on viuen els veïns. Els hem escoltat i apostem per reforçar els recursos municipals més prop de la gent”, ha manifestat la candidata a revalidar l’alcaldia, Carmina Ballester.

Biblioteca en els barris

D’altra banda, l’equip de Ballester també va anunciar la posada en marxa d’un servei puntual de préstec de llibres en cada barri, que es podria albergar en el local social, igual que s’ha fet en el Mercat Municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari