Barrachina tendeix la mà a Mazón i reivindica recuperar una atenció sanitària de qualitat a Castelló

La presidenta de la Diputació ha assenyalat que vol “estabilitat, creixement econòmic que la província torne a despegar”

Barrachina tendeix la mà a Mazón i reivindica recuperar una atenció sanitària de qualitat a Castelló

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha donat la mà a Carlos Mazón per a “dignificar la província de Castelló i generar les oportunitats que mereixen els castellonencs”. Així li ho ha manifestat al nou president de la Generalitat Valenciana durant la presa de possessió del càrrec del seu homònim en el govern autonòmic.

Barrachina ha destacat que “des de la Diputació ens posem al servei de la Generalitat Valenciana amb lleialtat i diàleg per a donar solucions a les preocupacions dels castellonencs, complir amb les seues expectatives i respondre a les necessitats reals de la gent, als grans reptes que té la nostra província”.

Atenció sanitària de qualitat

Així, la presidenta de la Diputació de Castelló ha reivindicat davant Mazón que “la província necessita recuperar una atenció sanitària de qualitat, així com serveis i infraestructures que són claus per als castellonencs”.

Barrachina ha recordat al president la necessitat que es recupere el CICU per a la província de Castelló, que s’augmenten les unitats de prevenció de càncer de mama, instal·lant equips d’última generació a Segorbe, Onda i l’Alcora, i la necessitat d’un nou Hospital General a Castelló, entre altres mesures. “Treballarem per a recuperar els serveis sanitaris perquè tots els castellonencs, visquen on visquen, tinguen els mateixos drets i atencions sanitàries”, ha explicat Marta Barrachina.

De la mateixa manera, la presidenta de la Diputació també es compromet a treballar junt amb el president de la Generalitat perquè la província avance quant a infraestructures es refereix perquè “la província de Castelló no pot quedar-se arrere i ha de rebre allò que és de justícia”.

Així, la líder de la institució provincial ha subratllat, durant la presa de possessió, que “la Diputació sempre va apostar pel diàleg amb la resta de les administracions i, per descomptat, amb la Generalitat Valenciana, pel bé dels castellonencs i del conjunt de la nostra província”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari