Bravo destaca "normalitat i satisfacció" durant el primer cap de setmana sense estat d'alarma

La consellera destaca el esfuerzo de los ayuntamientos y la labor coordinada de las fuerzas y cuerpos de seguridad con las policías locales

Bravo destaca "normalitat i satisfacció" durant el primer cap de setmana sense estat d'alarma
16/05/2021 -

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, juntament amb la Delegada del Govern, Gloria Calero i l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha visitat aquest diumenge la central de la policia local d’aquesta localitat per a analitzar el dispositiu de seguretat d’aquest cap de setmana, el primer després de la fi de l’estat d’alarma.

“Normalitat i satisfacció”, com ha assenyalat Gabriela Bravo són les dues paraules que defineixen el balanç que han fet aquest matí les forces i cossos de seguretat que han treballat de manera coordinada durant el cap de setmana. “Hem tingut més afluència, però malgrat això no hi ha hagut cap incident i totes les persones que han arribat al litoral han complit les mesures vigents en la Comunitat Valenciana”, ha destacat la consellera.

Gabriela Bravo ha agraït “el magnífic treball” que estan realitzant els cossos i forces de seguretat, així com a les policies locals i ha destacat l’esforç dels ajuntaments que han sigut capaços de transmetre a tota la societat que “els valencians i valencianes són ciutadans responsables, solidaris que han assumit la gravetat d’aquesta pandèmia”. La convocatòria de les juntes locals de seguretat com ha assenyalat la consellera “ha sigut un element bàsic al costat del gran exemple que els valencians i valencianes estan donant a Espanya i a Europa de responsabilitat, civisme i solidaritat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari