Carmina Ballester fa el pas com a candidata a la presidència del PP de Castelló

L’alcaldessa d’Onda presenta la seua candidatura davant el Comité Executiu i apel·la a la lleialtat cap al partit, la província de Castelló i els valors del PPCS

Carmina Ballester fa el pas com a candidata a la presidència del PP de Castelló
26/03/2021 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, després d’escoltar durant aquests dies als molts afiliats, alcaldes i portaveus del Partit Popular que l’animaven a presentar la seua candidatura a la presidència del PPCS, ha decidit assumir el compromís i així ho ha comunicat aquesta vesprada al Comité Executiu.

A continuació reproduïm íntegrament el seu discurs:

“Bona vesprada, companys.

Em permetreu que done les gràcies a Miguel, a Elena i a tot el vostre equip per aquests anys al capdavant del Partit Popular de Castelló. No ha sigut un repte fàcil liderar un projecte que ha sobreviscut a l’auge del populisme a la divisió del nostre electorat, a una esquerra sectària i incompetent i, per si no fos prou, a una pandèmia que s’ha emportat a desenes de milers dels nostres éssers estimats.

Us heu desviscut per estar al costat de tots els alcaldes, alcaldesses i portaveus, regidors, agricultors, autònoms, hostalers, empresaris, ramaders i tots aquells que fan, amb el seu treball, que aquesta terra valga la pena. Gràcies per estar sempre ací.

I gràcies pel vostre incansable treball en les administracions i als carrers, en el govern i en l’oposició, defensant les nostres idees i valors per a fer de cadascun dels nostres 135 pobles un lloc millor per a viure i l’orgull de tota una terra.

Compartireu amb mi que tots els que som ací només volem estar en un Partit Popular que ens permeta anar pel carrer amb la cara ben alta. I primer amb Javier Moliner i després amb vosaltres, ha sigut molt fàcil defensar aquest projecte.

Com a afiliada de base, amb més de 20 anys de carnet, i després com a alcaldessa, gràcies.

Molts de vosaltres, des que el dimecres Miguel anunciara la convocatòria del congrés provincial perquè les bases trien a nous representants, m’heu cridat per a animar-me a presentar la meua candidatura a la presidència.

I després de meditar-ho amb la família, amics i companys, vull anunciar-vos, en el fòrum que correspon i donant la cara davant tots vosaltres, que em sent amb tota la força, capacitat i il·lusió per a fer aquest gran pas.

Crec que els partits han d’aplicar l’escolta activa i ser el més transparents i democràtics possibles, i que l’afiliat és la pedra angular i motor d’aquest partit, com així mateix vaig defensar en la ponència d’Estatuts que vaig tindre l’honor de coordinar en el passat congrés provincial.

Aquest partit el conformen homes i dones amb un cor immens, amb un talent descomunal i amb una vocació de servei públic admirable.

Posem-nos en marxa per a posicionar, des del cor i la ferma convicció, al PP de Castelló on mereix estar, on sempre ha estat, en el centre d’aquesta província.

Posem tota la nostra obstinació i il·lusió per tirar avant un projecte que tracte als castellonencs com a ciutadans de primera, que invertisca per a atraure oportunitats i talent, que defense sense complexos les nostres tradicions i identitat, que estiga de veritat al costat de tots els autònoms, comerciants, empresaris, agricultors, pescaters, sanitaris i hostalers oblidats hui pel socialcomunisme.

Un projecte unit, compartit, que sume i no dividisca, perquè en el PP tots i cadascun dels afiliats i afiliades som necessaris. Ací sumem tots.

Aquest és el projecte en el qual crec. L’equip sou tots vosaltres i us done la mà per a aplicar-lo junts i tornar a fer gran aquesta província.

Per què no pot el PP de Castelló encendre l’espurna del canvi, ací i ara, en Ajuntaments, Diputació, Generalitat i Govern d’Espanya? Jo ho crec amb totes les meues forces i sé que junts ho aconseguirem.

Estic convençuda que junts arribarem tan lluny com ens proposem.

No tinc més que oferir-vos que tota la meua força i la meua lleialtat a aquest partit, a aquesta terra i a aquests valors.

Moltes gràcies”.

Aval de gestió

A Carmina Ballester li avala haver aconseguit la majoria absoluta en les passades eleccions i governar el principal bastió del PP a la província de Castelló. Durant el primer any i mig de govern ja ha aconseguit posar en marxa grans projectes com els següents:

Onda Logistic

Ballester ha posat en marxa el pla d’acció ‘Onda Logistic. Mediterranean Business Park’ per a atraure inversions internacionals a la ciutat com el gegant Amazon. En tan sols quatre mesos l’Ajuntament ha duplicat les llicències d’obra major concedides, de 37 a 75, per a reformar o construir noves naus industrials per valor de 59,2 milions d’euros.

Revolució Fiscal

L’Ajuntament compleix el seu programa i ha activat la revolució fiscal per la qual els onders pagaran un 15% menys d’IBI al final de legislatura i les empreses poden beneficiar-se de múltiples incentius fiscals. El compromís de Ballester és arribar a ‘Deute 0’ en 2023.

#OndaAdopta

Ja no se sacrifiquen animals de companyia abandonats a Onda, sinó que se’ls busca una llar. S’ha posat en marxa la campanya #OndaAdopta per a conscienciar i fomentar l’adopció. El vídeo de Nadal ha tractat aquest tema i s’ha tornat viral amb milers d’impactes.

Botó del Pànic

Més de 500 onders ja poden fer ús del botó del pànic, a través de l’app mòbil Onda SOS. Es tracta d’una pionera tecnologia de desenvolupament propi per a usar en situacions de perill. La policia, a través de geolocalització, es persona a l’instant on estiga l’usuari.

Turisme accessible

El castell d’Onda s’ha convertit en la primera fortalesa accessible de la província amb la instal·lació de passarel·les i l’adequació de l’entorn i material audiovisual per a persones amb diversitat funcional.

Onda Smart City

Onda s’ha convertit en ciutat intel·ligent per a fer més fàcil el dia a dia dels veïns. A través de diverses tecnologies, l’Ajuntament monitora el municipi per a gestionar millor tots els seus recursos i serveis. Comprén pàrquings intel·ligents, mesurament de qualitat ambiental, smart data per a transport, recollida de residus, reg de zones verdes, millora de la seguretat de ciclistes…

Onda Bonica

Una de les iniciatives que major impacte estan tenint a la ciutat i més valorades pels veïns és ‘Onda Bonica’, el pla d’embelliment urbà de Carmina Ballester pel qual es reformen espais degradats de la ciutat utilitzant ceràmica ondera i contractant constructores locals.

Onda Barri a Barri

A través de la campanya de participació ciutadana ‘Onda barri a barri’ l’alcaldessa Carmina Ballester i el seu equip de regidors porten durant tota la legislatura recorrent tots els barris de la ciutat per a escoltar els veïns i solucionar les demandes i necessitats que els traslladen. Una acció molt agraïda per part de la ciutadania.

Onda Late Cultura

Mitjançant la marca ‘ONDA LATE CULTURA’ l’Ajuntament aposta per portar a Onda als millors artistes, actors i humoristes del moment a fi d’oferir als onders un programa únic.

Preparació i capacitació

Carmina Ballester és llicenciada en Dret per la Universitat Jaume I de Castelló i suma més de 20 anys d’experiència en Dret Públic. Ha treballat com a tècnica en la Conselleria d’Hisenda i com a Oficial de Notaria durant 19 anys. Des de 2019, i després de diverses legislatures de regidor, és la primera alcaldessa de la ciutat d’Onda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari