Carrasco aplaudeix que Pradas siga consellera: “Guanya el Consell i guanya Castelló”

L’alcaldessa de Castelló ha felicitat la nova consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas

Carrasco aplaudeix que Pradas siga consellera: “Guanya el Consell i guanya Castelló”

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha nomenat aquest mateix matí als nou consellers que formaran, al costat del cap del Consell, el nou govern autonòmic per a la legislatura 2023-2027. Entre ells es troba Salomé Pradas, la fins hui regidora de Turisme i Comerç de Castelló, l’alcaldessa del qual, Begoña Carrasco, ha felicitat en conéixer la notícia.

Era un dels noms més sonats i finalment així ha sigut. Després de l’anunci del nou president, Salomé Pradas renuncia a la seua acta com a regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Castelló i pren el càrrec de consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori aquesta mateixa vesprada, en l’acte de repartiment de carteres a les 17.00 hores.

“Un immens orgull”

L’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha felicitat la nova consellera i assegura que “és un autèntic honor i un immens orgull que una regidora d’aquest ajuntament passe a formar part del govern de la Generalitat Valenciana amb Carlos Mazón al capdavant”.

“El govern autonòmic gana amb Salomé Pradas un important actiu i també guanya Castelló que tindrà una representació i un pes important dins del nou Consell”, ha subratllat.

L’alcaldessa ha destacat la trajectòria de la fins hui regidora de Turisme i Comerç, qui entre abril de 2014 i juny de 2015 va ostentar el càrrec de directora general de Medi natural en la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana. Ha sigut senadora per Castelló durant dues legislatures consecutives i portaveu del Grup Parlamentari Popular en la comissió Constitucional.

“Sempre he defensat que el govern de Castelló, constituït fa un mes, estava integrat per persones molt preparades, molt capacitades, molt professionals en les seues respectives àrees i compromeses amb la ciutadania, que venien a la política a servir i no a servir-se, amb vertadera vocació de servei públic i hui queda constància d’això amb el nomenament de Salomé Pradas”, insisteix la primera edil.

I afig: “Jo li demane que continue treballant per Castelló i per tots els valencians, com sempre ha fet des de les diferents responsabilitats que ha assumit. Des de l’Ajuntament reivindicarem a totes les administracions, també a la Generalitat, allò que mereix i necessita la nostra ciutat, perquè torne a ser terra d’oportunitats, d’ocupació i de futur per a tots. No volem ser més que ningú, però menys tampoc i ara amb dos castellonencs en el govern de la Generalitat (Salomé Pradas i Ruth Merino com a consellera d’Economia, Hisenda i Administració Pública), tenim la gran oportunitat d’estrényer ponts perquè es tinga en compte a Castelló i totes les reivindicacions pendents que no han sigut escoltades durant anys ni ateses”.

El nomenament de Salomé Pradas com a consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori suposa l’entrada a l’Ajuntament, com a nova regidora del govern, de Maica Hurtado, qui va ser de número 12 en la candidatura del Partit Popular liderada per Begoña Carrasco, que va resultar guanyadora en les passades eleccions. Maica Hurtado és llicenciada en Dret i ADE i té un màster en Advocacia.

Aquesta nova incorporació s’oficialitzarà en el pròxim Ple municipal, la data del qual encara està per concretar. També està prevista la redistribució de les àrees assumides fins ara per Salomé Pradas.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari