La Diputació inicia la segona tanda de viatges de 'Castelló Sènior 2021-2022'

El programa vacacional ofereix a les persones majors tres modalitats de destinacions turístiques

La Diputació inicia la segona tanda de viatges de 'Castelló Sènior 2021-2022'
05/02/2022 -

La Diputació de Castelló ha reobert el programa de vacances ‘Castelló Sènior 2021-2022’, que ofereix 10.000 places perquè les persones majors de la província puguen gaudir d’una estada vacacional en el territori castellonenc entre el 16 de gener i el 10 de juny de 2022, exceptuant el període de Setmana Santa, a més de recolzar el sector turístic de les comarques castellonenques durant la temporada baixa.

El president de la Diputació, José Martí, ha subratllat que la iniciativa ”ha oferit 10.000 estades vacacionals a la nostra província perquè tant el sector turístic com el sector hostaler es mantinguen en un bon nivell fins i tot en temporada baixa”.

Sobre aquest tema, la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha destacat ”l’important treball que ha realitzat el Patronat de Turisme per a oferir a les nostres persones majors les millors destinacions turístiques en les tres modalitats disponibles”.

El programa va tindre la seua primera tanda d’estades vacacionals entre l’1 d’octubre i el 17 de desembre. Actualment, el Patronat Provincial de Turisme ha représ aquesta iniciativa fins al 10 de juny perquè les persones majors de 55 anys puguen gaudir d’una estada vacacional triant entre tres programes vacacionals diferents: Vacances en la Costa de Castelló’, ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ i ‘Estades en Balnearis’.

Programa de Vacances en la Costa de Castelló:

Contempla una estada durant 6 dies / 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la província, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, en règim de pensió completa. Inclou un mínim de 2 excursions de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló.

Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural:

Es tracta d’una estada durant 3 dies / 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics on es realitzaran els esmorzars.

Estades en Balnearis:

Estada durant 8 dies / 7 nits en hotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada en dissabte i eixida el dissabte següent. El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües mineromedicinals de la província, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la Plana.

Preus de les places i cost per als usuaris

El cost de les places és el següent:

-176 € per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”.

-159,50 € per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”.

-447,50 € per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finançar part del cost dels viatges a través de subvencions “en espècie”, sent a càrrec de les persones beneficiàries els següents imports segons el programa seleccionat:

-80 € (IVA inclòs) per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”. Tot inclòs.

-50 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”. Tot inclòs.

-125 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari