Castelló potencia la innovació i el suport al teixit empresarial amb Consell i Diputació

Marco signa un protocol d’actuació per a coordinar polítiques que aposten pel desenvolupament, el talent i l’emprenedoria

Castelló potencia la innovació i el suport al teixit empresarial amb Consell i Diputació
02/12/2020 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i el president de la Diputació, José Martí, han signat hui a la Casa dels Caragols un protocol d’actuació per a coordinar polítiques d’innovació i suport a l’ecosistema emprenedor de base tecnològic a Castelló i província, que contribuïsquen a consolidar el teixit empresarial, generant riquesa i benestar sostenible per a la ciutadania.

Marco ha considerat que aquest és “un pas més en l’aposta per la innovació com a palanca de transformació i desenvolupament, implicant a les tres administracions per a crear sinergies i avançar en iniciatives de suport a l’ecosistema emprenedor de base tecnològica”. “Des de l’Ajuntament tenim clar el potencial de la innovació i per això dirigim les nostres polítiques cap a aquest camí, amb el foment del talent i de l’emprenedoria i amb una càtedra especifica per a la investigació”, ha detallat. En aquest sentit, l’alcaldessa ha recordat que des del consistori “apostem per la Compra Pública d’Innovació, introduïm el concepte en l’estratègia de ciutat a través de la futura Agenda Urbana i desenvolupem accions cap a una ciutat intel·ligent, sostenible i integradora que ens ha fet mereixedors de la distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació i formem part de la Xarxa Innpulso i del Intelligence City Challenge”.

La consellera, per part seua, ha posat en valor “la gran activitat tecnològica de Castelló” i ha apostat “per visibilitzar tot el seu talent i potencial, alguna cosa que podrem aconseguir amb la col·laboració entre les tres administracions”. A més, aquest protocol permetrà optimitzar esforços per a donar una major i millor resposta al sector amb estratègies, anàlisis compartides i promoció conjunta. En aquest sentit, la consellera ha subratllat que la Conselleria d’Innovació “és l’eix vertebrador perquè la nostra Comunitat siga un referent de coordinació i suport a tot l’ecosistema tecnològic i innovador”. “Estem convençuts que una major coordinació és fonamental per a fer més visibles els projectes que ací es realitzen”, ha explicat.

Per part seua, el president de la Diputació, ha indicat que “la tecnologia serà la nostra gran aliada, la que permetrà que la nostra agricultura, comerç, turisme, serveis i la indústria, tinguen majors possibilitats de desenvolupament i de viabilitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari