Ciutadans, disposats a pactar els pressupostos de la Diputació de 2021

Ciutadans, disposats a pactar els pressupostos de la Diputació de 2021
15/10/2020 -

El president de la Diputació, José Martí, s’ha reunit amb la portaveu de Ciutadans, Cristina Fernández, iniciant així la ronda de contactes amb els grups polítics representats en la institució, de cara a l’elaboració dels pressupostos de 2021, que estaran clarament marcats per la pandèmia. Una trobada en la qual també han participat el diputat d’Hisenda, Santiago Agustí, i el portaveu del Grup Socialista, Santi Pérez, que el president ha qualificat de “molt positiva” després de constatar la disposició de Ciutadans a arribar a acords amb l’equip de govern i a participar de manera activa en la redacció dels comptes de la institució per a l’any vinent.

Fernández ha traslladat que els pressupostos haurien d’anar en la línia dels acords adoptats en les 9 taules de diàleg constituïdes en la Diputació per l’emergència Covid, que posteriorment van ser traslladats al Pla Reactiva Castelló, aprovat en el ple del passat mes de juny amb el vot afirmatiu de tots els grups: Pspv-Psoe, PP, Compromís i Ciutadans.
Martí ha mostrat la seua disposició a mantindre noves reunions de treball amb els representants de la formació taronja, amb els quals s’ha compromés a comunicar la quantitat que es podrà invertir durant el pròxim exercici quan les autoritats estatals aclarisquen les normes pressupostàries per les quals es regiran les administracions locals l’any vinent.

Cristina Fernández ha mostrat l’interés del seu partit per realitzar les seues pròpies aportacions als pressupostos de 2021, que en la seua opinió, han de contemplar la manera d’accedir als fons europeus per part dels ajuntaments de la província.

La portaveu de Ciutadans també incidit en la conveniència de continuar ampliant la capacitat d’autonomia dels municipis per la qual ha apostat l’equip de govern de la ‘nova Diputació’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari