Compromís aplaudeix la concessió a Castelló de 430.000 euros en ajudes per a fer front a l'impacte de la COVID-19

Ginés ha destacat que aquesta mesura de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives protegeix «col·lectius com els de xiquetes i xiquets en situació de vulnerabilitat»

Compromís aplaudeix la concessió a Castelló de 430.000 euros en ajudes per a fer front a l'impacte de la COVID-19
08/04/2020 -

El portaveu de Compromís per Castelló, Miguel Ginés, ha reconegut l’esforç la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per fer arribar a l’ajuntament de la ciutat més de 431.000 euros per a què els seus serveis socials d’atenció primària puguen seguir fent front a l’impacte social de la COVID-19 i que aquestes ajudes arriben «en el menor termini de temps possible».

«En aquesta crisi, hem d’estar al costat dels col·lectius més vulnerables, ja que aquests seran els més colpejats per la manca de recursos i per les conseqüències econòmiques que se’n deriven», ha reconegut el portaveu de la formació valencianista. Per a Ginés, «aquestes ajudes adreçades a xiquetes i xiquets en situació de vulnerabilitat i famílies i persones en risc d’exclusió són vitals en aquest moment»

Es tracta d’uns fons atorgats per decret, mitjançant el qual el departament que dirigeix Mónica Oltra destina concessions directes, de caràcter excepcional i singularitzat, a 231 municipis de la Comunitat Valenciana, entre els que s’inclou Castelló, i que tenen com a finalitat la protecció de totes aquelles persones afectades directament o indirectament per la COVID-19.

Així se subvencionen, d’una banda, crèdits destinats a garantir prestacions bàsiques de serveis socials, com els serveis de proximitat de caràcter domiciliari, els dispositius d’atenció a persones sense llar, l’adquisició de mitjans de prevenció o les prestacions econòmiques individualitzades. De la mateixa forma, se subvencionen els crèdits destinats a garantir el dret bàsic d’alimentació de xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat.

Compromís per Castelló considera que «aquesta pandèmia global està posant de manifest les desigualtats més que mai», com ha destacat el seu portaveu. «Els serveis públics seran els que ens trauran d’aquesta crisi i, per a guanyar la partida al coronavirus, els serveis socials són una peça clau», ha apuntat Ginés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari