Compromís per Castelló debat amb els sindicats com agilitzar les borses municipals d’ocupació

Compromís per Castelló debat amb els sindicats com agilitzar les borses municipals d’ocupació
14/05/2021 -

Compromís per Castelló s’ha reunit amb els sindicats de l’Ajuntament de Castelló amb l’objectiu de recollir les seues peticions i abordar els assumptes urgents pel que fa a la plantilla municipal. A la reunió han assistit els regidors de la formació valencianista i els representants sindicals de Comissions Obreres (CC.OO), Sindicat de Treballadors i Treballadores de les Administracions Públiques i Serveis del País Valencià (STAS), Sindicat de Policies i Bombers (SPPBL) i Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF).

El portaveu municipal de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha expressat que “ens preocupa que a Castelló hi haja prop de 16.000 persones aturades i que a l’administració local hi haja carències de personal que no es cobrisquen tot i tenir recursos per contractar treballadors i treballadores”. Per això, “necessitem més agilitat i un millor funcionament de les bosses de treball de l’Ajuntament, moltes de les quals han quedat antigues i cal renovar per a oferir un bon servei públic a la ciutadania”.

El portaveu de Compromís per Castelló ha reivindicat “la necessitat que els processos per cobrir els llocs de treball siguen cent per cent transparents i estiguen oberts a totes les persones que reunisquen les condicions per a cobrir els llocs de treball” i ha incidit en la necessitat d'”identificar els llocs que és més necessari cobrir i començar a actuar”.

El conveni col·lectiu, recollit a l’Acord de Fadrell

A més, Garcia ha afirmat que “el conveni col·lectiu fa massa temps que està caducat i és urgent aprovar-ne un de nou”. Respecte a això, Garcia ha recordat que l’Acord de Fadrell recull aquesta renovació i que el document fa ja sis anys que està vençut. El portaveu també ha apostat per “seguir desenvolupant la carrera professional del personal funcionari”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari