Compromís per Castelló enceta la ronda de contactes per a sumar suports a la recuperació del terreny del conservatori

Compromís per Castelló enceta la ronda de contactes per a sumar suports a la recuperació del terreny del conservatori
02/02/2021 -

Compromís per Castelló comença aquest dijous les reunions amb els diferents grups municipals per tal d’exposar el contingut de la seua al·legació al Pla General, centrada en els avantatges de construir el nou conservatori de música i dansa de Castelló al solar d’enfront dels jutjats. Així mateix, la formació valencianista busca sumar el suport dels membres de la corporació per a la proposta d’incorporar la construcció del nou centre al Pla Edificant, una via que compta amb el suport de la Conselleria d’Educació.

Així doncs, Compromís iniciarà la ronda de contactes amb Unides Podem (soci de l’Acord de Fadrell), mentre que divendres tindran lloc les reunions amb el partits de l’oposició PP i Ciudadanos. Queda pendent la resposta a la proposta de reunió del PSOE.

L’al·legació de Compromís per Castelló evidencia que les suposades deficiències del terreny de davant de la Ciutat de la Justícia, segons els informes tècnics de l’àrea d’urbanisme, es consideren «perfectament subsanables». Cal assenyalar també que el solar de Taxida compta amb un espai considerable per construir el nou centre, el qual no s’hi troba en altres ubicacions. A més a més, el terreny està connectat mitjançant el transport públic i es troba a prop dels instituts SOS Baynat i Penyagolosa així com de l’Auditori. A això se li ha de sumar que disposa de cases i pisos de lloguer pròxims.

Compromís per Castelló recull en l’al·legació les peticions dels equips directius, la comunitat educativa i els col·lectius veïnals del districte Est de la ciutat, amb qui els regidors Garcia, Mezquita i Ruiz s’han reunit les darreres setmanes. Així mateix, Compromís per Castelló aposta perquè la construcció del conservatori li done un impuls a la capitalitat de la ciutat i reforce el projecte de ciutat educadora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari