Compromís aposta per transformar la mobilitat de Castelló i potenciar les zones sense cotxes durant la desescalada

Compromís aposta per transformar la mobilitat de Castelló i potenciar les zones sense cotxes durant la desescalada
06/05/2020 -

El portaveu de Compromís per Castelló, Miguel Ginés, ha defensat un canvi en la mobilitat local que aposte per impulsar els mitjans de transport sostenibles i prioritzar la creació de zones lliures de cotxes a la ciutat per tal d’afavorir el trànsit de vianants, ara que s’inicia el període de desescalada de la crisi sanitària.

Així, Ginés ha valorat molt positivament les declaracions de la ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, qui animava a les ciutats mitjanes i grans a fomentar, entre altres, l’ús de la bicicleta i els patinets com a alternativa de transport net i sostenible per a l’eixida gradual de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. “A Compromís entenem que aquesta crisi ha de ser una oportunitat per a avançar cap a un model més verd, social i humà. Aquestes noves formes de transport no contaminen i contribueixen a un estil de vida més respectuós amb el medi ambient”, ha explicat el portaveu de Compromís per Castelló.

Així mateix, Ginés ha animat l’equip de govern ampliar les conversions en zones de vianants de diverses zones de la ciutat per a garantir la mobilitat de les persones, respectant les distàncies de seguretat i reduint el trànsit de vehicles motoritzats, com ja estan fent altres ciutats de l’Estat. “Els índexs de contaminació han descendit un 90% a la ciutat de Castelló en l’últim mes i cal seguir en aquesta línia”, ha apuntat el portaveu de Compromís per Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari