Compromís veu com a "prioritat" la creació d'una oficina Edificat a Castelló

Mezquita: “Aquesta serà la legislatura que torne definitivament la dignitat a l’educació pública”

Compromís veu com a "prioritat" la creació d'una oficina Edificat a Castelló
16/09/2019 -

La mesa sectorial d’Educació de Compromís per Castelló s’ha reunit per tal de valorar l’inici del curs 2019-2020. En la trobada ha participat Francesc Mezquita, actual regidor d’Educació de la ciutat, qui ha avaluat positivament la posada en marxa de les aules de 2 a 3 anys i ha manifestat que “aquesta legislatura serà la legislatura del Pla Edificant, la legislatura que torne definitivament la dignitat a l’educació pública”.

El representant del consistori ha assegurat que “des de la regidoria, treballarem perquè tots els centres educatius de la nostra ciutat es puguen beneficiar d’aquest pla” i ha recordat que Compromís per Castelló considera que “la creació d’una oficina exclusiva per a tramitar els projectes del Pla Edificant és una prioritat, per tal de comptar amb tècnics i personal qualificat que puguen gestionar totes les actuacions a temps”.

Per al grup d’experts d’aquesta mesa, també és fonamental “crear un Centre Integral de Formació Professional a Castelló, ja que es tracta d’una demanda de la comunitat educativa i de la societat”, una visió que comparteix el regidor d’Educació.

D’altra banda, un dels temes tractats durant la reunió de la sectorial educativa ha estat la recuperació les ràtios a les escoles que estaven a punt de ser suprimides, un èxit en el qual té molt a veure l’ampliació de grups de 2 i 3 anys als centres. Per a la sectorial de Compromís per Castelló, l’augment de recursos i personal del sistema públic ha sigut una de les principals fites de la tasca de Vicent Marzà al capdavant de la Conselleria i han recordat que “per primera vegada, l’any passat es va reduir la xifra d’abandonament escolar en els centres de Castelló, una molt bona notícia que ens fa seguir treballant per aconseguir reduir-la al màxim”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari