La Comunitat Valenciana podria tindre més restriccions en les reunions de Nadal

A més, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha confirmat que el tancament perimetral s’allargarà fins al 9 de desembre

arxiu

La Comunitat Valenciana podria tindre més restriccions en les reunions de Nadal

La Comunitat Valenciana podria tindre més restriccions en les reunions de Nadal amb l’objectiu de no descontrolar la situació de la pandèmia de la COVID-19, segons acaba d’informar la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, després de visitar l’hospital de la Vega Baixa (Alacant).

La titular de sanitat ha explicat que des de Sanitat s’està estudiant aplicar més restriccions durant les festes nadalenques, època de reunions entre familiars fins i tot de diferents províncies que podrien provocar un augment de casos.

Barceló ha exposat que “evidentment” s’estudiarà imposar mesures o, almenys, aportar recomanacions, perquè cal actuar davant “tot el que comporte un augment de les relacions socials, i Nadal, òbviament, són unes dates pròpies per a aqueixes trobades i reunions tant familiars com socials”. L’objectiu és no trobar-se amb una situació “descontrolada” quan acaben les festes.

Tancament perimetral fins al 9 de desembre

Així mateix, ha confirmat que el tancament perimetral del conjunt de la Comunitat Valenciana es prolongarà fins dimecres que ve 9 de desembre, després de passar el pont de la Constitució, perquè la mobilitat “és la que major transmissió produeix del virus”. Tal com va assenyalar ahir el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s’estava debatent aquesta idea perquè l’objectiu és aconseguir unes millors dades per Nadal.

Així, la consellera ha destacat que aquest període permetrà comprovar els efectes de les restriccions en la propagació del coronavirus, encara que ha reconegut que en les localitats com Oriola o Elx, amb més restriccions imposades des de la conselleria per la seua transmissió comunitària, sí que s’han notat efectes positius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari