El tancament perimetral podria allargar-se fins al 9 de desembre

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assenyalat que les circumstàncies obliguen a seguir amb aquesta mesura, probablement fins al 9 de desembre

El tancament perimetral podria allargar-se fins al 9 de desembre

El confinament perimetral de la Comunitat Valenciana podria allargar-se fins dimecres que ve 9 de desembre. Així ho acaba d’assenyalar el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per la qual cosa es compliria així la primera estimació que es va plantar el líder del Cosell en anunciar aquesta mesura que limita el moviment fora de les fronteres de la regió.

Preguntat per aquesta qüestió, el ‘cap’ del Consell ha explicat que faran “la reflexió en les pròximes hores”. No obstant això, ha destacat que “és lògic que, tal com estan les circumstàncies, l’evolució de la pandèmia aconsella que es continue amb aquest perimetratge”.

Així, ha recordat que l’objectiu és allargar aquest tancament fins dimecres que ve 9 de desembre, una vegada passats els festius de desembre. D’aquesta manera, es compliria amb el propòsit del Consell de mantenir aquesta mesura per a prevenir l’avanç del coronavirus en la Comunitat Valenciana i arribar a una situació millor per a Nadal.

Segons l’última actualització de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, entre el dissabte i diumenge s’han registrat 481 nous casos positius confirmats per PCR o test d’antígens, 3.082 altes hospitalàries i 28 defuncions. Xifres que normalment solen ser més baixes els dilluns pel menor número de test realitzats els caps de setmana.

Aquesta vesprada s’espera conéixer més informació sobre l’evolució de la pandèmia de la COVID-19 a Castelló, València i Alacant de la mà de la consellera de Sanitat, Ana Barceló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari