El Consell impulsa el Pla de Dinamització i Governança Turística 2021 de l'Alt Maestrat

Turisme CV, l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat i el Patronat Província de Turisme de Castelló destinen 150.000 euros en 2021

El Consell impulsa el Pla de Dinamització i Governança Turística 2021 de l'Alt Maestrat
21/05/2021 -

El Consell ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de Castelló i l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat per a continuar impulsant en 2021 actuacions dins del Pla de Dinamització i Governança Turística de l’Alt Maestrat.

L’objectiu és augmentar la qualitat dels serveis turístics del territori, posar en valor els recursos, diversificar l’oferta i sensibilitzar i implicar la població i agents locals en la cultura de la qualitat turística.

El cost total màxim d’execució de les actuacions ascendeix a 150.000 euros. L’Associació Intermunicipal Alt Maestrat contribuirà amb 50.000 euros, el Patronat Provincial de Turisme de Castelló aportarà altres 50.000 i Turisme Comunitat Valenciana també subvencionarà l’acord amb un terç del total, altres 50.000 euros.

En el Pla de Dinamització i Governança Turística de l’Alt Maestrat estan implicats els municipis de Catí, Culla, Benassal, Ares del Maestrat i Albocàsser, amb l’objectiu de dotar de valor el seu important patrimoni històric, cultural, gastronòmic i paisatgístic, amb la finalitat de potenciar i desenvolupar el turisme d’interior de la província de Castelló.

Els Plans de Dinamització i Governança Turística de la Comunitat Valenciana es configuren com una iniciativa de la Generalitat, instrumentada a través de la formalització de convenis entre Turisme Comunitat Valenciana, les diputacions provincials i altres administracions públiques i ens privats.

Aquesta iniciativa està destinada a la innovació, modernització, foment i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l’oferta, atenent fonamentalment criteris de millora de la competitivitat, sostenibilitat i reequilibri socioterritorial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari