La vacunació al personal docent continua: més de 60.000 persones citades

La vacunació al personal docent continua: més de 60.000 persones citades
27/03/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va dur a terme ahir la primera jornada de vacunació al personal docent de la Comunitat Valenciana, que va transcórrer “amb tota normalitat”, segons ha destacat la consellera Ana Barceló.

Sanitat va citar a més de 30.500 persones per a ser vacunats en la vesprada d’ahir i l’afluència va ser ordenada i massiva. Així mateix, durant el dia de hui passaran pels 25 punts de vacunació habilitats al llarg de tota la Comunitat Valenciana més de 60.000 persones.

L’èxit, continuava Barceló, “és fruit d’un esforç col·lectiu del personal docent de la Comunitat Valenciana, de la Conselleria d’Educació i dels Ajuntaments, que han col·laborat perquè tot aquest procés de vacunació funcione sense problemes. I, per descomptat, reconéixer el treball del personal sanitari, per la seua implicació més enllà del purament laboral”.

Fins a les 12.30 hores s’han administrat més de 20.000 dosi de la vacuna a aquest col·lectiu, i el procés s’allargarà durant tota la jornada. “La major esperança d’acabar amb la pandèmia, la vacunació, segueix avant”, apuntava la consellera.

Més de 145 mil docents rebran la vacuna en quatre dies

El procés de vacunació s’estendrà també els dies 31 de març i 1 d’abril. Durant aquests dies, rebran la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca 145.174 persones de 3.195 centres educatius. La planificació s’ha organitzat de manera que es vacune al major nombre de persones en el menor temps possible. De fet, la Conselleria de Sanitat ha ampliat a 250 el nombre d’equips de professionals que es fan càrrec d’aquesta vacunació massiva.

Els 25 espais de vacunació s’han instal·lat en diferents centres i espais municipals que han sigut adaptats i reconvertits en punts de vacunació per a poder oferir aquesta prestació assistencial de la forma més adequada, tant per a pacients com per als professionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari