El criteri dels ODS s'implanta en les ajudes de Benestar per a promoure l'accessibilitat i l'eficiència energètica

Benafigos renovarà i farà accessible els banys del club de la tercera edat amb aquestes ajudes

El criteri dels ODS s'implanta en les ajudes de Benestar per a promoure l'accessibilitat i l'eficiència energètica
09/07/2021 -

L’àrea de Benestar Social de la Diputació de Castelló ha introduït enguany com a criteri de valoració per a l’adjudicació de les subvencions a municipis que les inversions en infraestructures complisquen amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU. És l’exemple de la renovació de la seu del club de la tercera edat de Benafigos. La vicepresidenta i titular de l’àrea, Patricia Puerta, ha estat aquest divendres amb la gent major de la localitat per a conéixer el projecte de renovació de les instal·lacions, que comportaran l’adaptació de tota la zona dels serveis a la normativa vigent d’accessibilitat.

Puerta ha manifestat que els ODS «amb aquesta Diputació s’han constituït en una referència de bones pràctiques que no només volem aplicar en la nostra gestió diària, sinó també en la dels ajuntaments». En el barem dels projectes s’han donat preferència a aquells que prioritzen l’accés sense barreres i l’eficiència energètica.

També a Benafigos, la vicepresidenta s’ha reunit amb les regidores Eva Barreda i Silvia Agost, les quals han transmés la gratitud de l’Ajuntament «per haver impulsat la implantació per primera vegada a Benafigos de programes de salut i benestar per als nostres veïns i veïnes».

PARADA A XODOS

En el transcurs del matí, Patricia Puerta s’ha desplaçat també a Xodos, un dels municipis de l’Alcalatén que s’ha beneficiat dels ajuts provincials per a la promoció de l’envelliment actiu. De fet, és el segon any que la gent major de Xodos gaudeix d’una programació continuada d’activitats que estimulen la capacitat cognitiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari