Diputació organitza el debat "Eleccions europees: #CSestavezvota"

Diputació organitza el debat "Eleccions europees: #CSestavezvota"
12/03/2019 -

El Centre Europe Direct de la Diputació de Castelló organitza el debat Eleccions europees: #CSestavezvota, que tindrà lloc el pròxim 14 de març a les 18 h en el Saló de Recepcions del Palau Provincial. En el debat participaran els representants dels grups polítics amb grup polític en el ple de la corporació provincial en la present legislatura. Cal tindre en compte que el debat compta amb la col·laboració de l’Associació per al Desenvolupament de la Comunicació (adComunica) i serà moderat pel seu president, Francisco Fernández Beltrán.

El vicepresident primer i diputat de Relacions Internacionals, Vicent Sales, ha convidat a “tots els castellonencs a participar en aquest debat que permetrà conéixer diferents perspectives polítiques que des de Castelló es tenen al que significa la Unió Europea ja en les nostres vides i com millorar els beneficis de la Unió en el nostre dia a dia a la província. Entre tots els grups polítics contribuirem a més a millorar el coneixement del que la UE ofereix a tots els ciutadans de la província de Castelló”.

En aquesta trobada s’analitzaran alguns dels principals reptes que afronta en l’actualitat la política de la Unió Europea i que marcaran la pròxima legislatura en l’Eurocambra. Així mateix, els diputats participants en la taula redona analitzaran les implicacions d’aquests desafiaments en relació amb el seu impacte directe a mitjà termini a la província de Castelló.

En el debat participaran Vicent Sales (PP), Santiago Pérez (PSPV-PSOE), Cristina Fernández (Ciutadans), Xavier Trenco (Compromís) i Iñaki Vallejo (Castelló en Moviment). En la part final, el diàleg s’obrirà al públic, que podrà interpel·lar als assistents amb preguntes. A més, està previst retransmetre en directe el debat per a enfortir la comunicació sobre les institucions europees que afecten els ciutadans, com és el Parlament Europeu i la seua influència de la vida dels castellonencs.

L’Associació per al Desenvolupament de la Comunicació és una entitat sense ànim de lucre promoguda per professors universitaris, directors de comunicació d’empreses privades, i directius de mitjans de comunicació, que es dedica al foment i el desenvolupament de la comunicació en tots els seus vessants.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el Pla d’Acció 2019 del Centre Europe Direct, cofinançat per la Unió Europea per a acostar les polítiques europees a la província de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari