La Diputació obri el CRU a estudiants per a promocionar l'ús de la ceràmica entre les noves generacions

La Diputació obri el CRU a estudiants per a promocionar l'ús de la ceràmica entre les noves generacions
21/03/2022 -

La Diputació de Castelló estrena enguany categoria dintre del Concurs de Regeneració Urbana. Es tracta del CRU [E], una nova modalitat que s’adreça exclusivament a l’alumnat universitari d’arquitectura a fi que comencen a adoptar la ceràmica com a element distintiu de les seues obres des d’etapes primerenques.

El concurs, segons ha explicat el president José Martí, seguirà la mateixa dinàmica que el seu germà major. L’alumnat interessat a formar part del CRU [E] haurà d’escollir un espai degradat dels 42 presentats prèviament pels ajuntaments castellonencs i presentar una proposta de millora en què la ceràmica siga la protagonista. Es premiarà els dos millors plantejaments.

“Amb el CRU [E] mirem cap al futur. Els arquitectes són els millors aliats per a portar la ceràmica fora de les quatre parets de la llar, per això ens fixem en les noves generacions de professionals perquè comencem a comptar des de ja amb el taulell castellonenc i que vagen introduint-lo en els seus projectes”. Per a Martí “és imprescindible que ampliem les possibilitats de mercat dels nostres productes i que això es traduïsca en riquesa i oportunitats per a la província”.

EL CRU V, EN MARXA

El CRU ‘original’ continua el seu full de ruta. Junt amb la convocatòria del CRU [E] s’ha obert també el període de presentació de projectes per a la cinquena edició del concurs de regeneració urbana de la Diputació de Castelló. El termini per a ambdues modalitats estarà obert fins al 20 de maig de 2022. Les bases poden trobar-se al web somceramica.dipcas.es.

Cal destacar que enguany es consolida l’alça en el pressupost per a l’execució de les obres: 450.000 euros, a dividir entre els dos plantejaments guanyadors. José Martí ha fet una crida als professionals de l’arquitectura al fet que participen en la convocatòria de projectes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari