La Diputació aprova les bases del seu concurs de fotografies del Bicentenari, dotat amb 4.000 euros per a premis

La Diputació aprova les bases del seu concurs de fotografies del Bicentenari, dotat amb 4.000 euros per a premis
06/10/2022 -

La Diputació de Castelló ha aprovat les bases per les quals es regiran els premis del concurs de fotografia de medi natural ‘Naturalízate’ que la institució posa en marxa amb motiu de la celebració del seu Bicentenari amb una dotació de 4.000 euros. Hi haurà 3 premis, 9 accèssits i dues modalitats extraordinàries per a alumnes de Primària i Secundària. Les fotografies hauran de centrar-se en el medi natural de la província sense que municipis o persones siguen elements rellevants de la imatge.

A l’autor o autora de la fotografia guanyadora li correspondrà un premi de 1000 euros, 600 euros al segon i 300 al tercer. Cadascun dels accèssits tindrà una remuneració de 200 euros i 150 euros els guanyadors de les convocatòries per a l’alumnat de Primària i Secundària.

Podran participar amb una única imatge persones físiques nacionals o estrangeres. El termini de presentació d’originals serà de 20 dies naturals a partir de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.

Els originals podran presentar-se de manera telemàtica a través de la seu electrònica, en el registre general de la Diputació o en les oficines d’assessorament a municipis dependents de la pròpia institució provincial.

Segons ha explicat la diputada de l’àrea, María Jiménez, l’objectiu és «donar visibilitat al medi natural d’una província com la de Castelló, plena de contrastos entre la costa i l’interior, les marjals i els secans, la Plana i les muntanyes, un valor intrínsec que volem posar en valor, difondre-ho i protegir-ho».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari