La Diputació autoritza l'ús de la zona de bosc de Penyeta Roja per a pràctica i competicions de tir amb arc

arxiu

La Diputació autoritza l'ús de la zona de bosc de Penyeta Roja per a pràctica i competicions de tir amb arc
21/03/2022 -

La Diputació Provincial ha signat un conveni amb el Club de Tir amb Arc de Castelló pel qual es concedeix l’ús de la zona de bosc del complex socioeducatiu Penyeta Roja de manera gratuïta per a la difusió, foment, pràctica i competició de l’esport de tir amb arc entre la població de la província, l’alumnat de la residència del centre i l’associacionisme provincial.

Actualment, la zona de bosc es troba sense cap mena d’activitat. Mitjançant aquest conveni, la institució provincial autoritza el club l’adequació de les instal·lacions esportives per a la pràctica segura del tir amb arc, habilitant-se el tancament perimetral de la nova zona denominada zona de camp de tir amb arc, oberta al pas i proveint de llum artificial i zona d’ombra per a assegurar una pràctica segura, així com un magatzem on guardar el material necessari per a les diferents activitats.

L’acord ha sigut meditat entre la responsable del Penyeta Roja, Patricia Puerta, i la diputada provincial d’Esports, Tania Baños. Puerta ha afirmat que gràcies a aquest conveni ”tot l’alumnat del complex podrà practicar amb constància i seguretat el tir amb arc”. Sobre aquest tema, ha explicat que anteriorment s’utilitzava la zona del frontó per a aquest esport, i que ”des d’aquest moment es podrà utilitzar per a qualsevol altra modalitat esportiva”.

Per part seua, Baños s’ha mostrat contenta amb la signatura de l’acord, ja que, en les seues pròpies paraules, ”estem donant l’oportunitat a homes i dones de la nostra província que vulguen practicar i competir en aquest esport i a més puguen fer-lo en les millors condicions possibles, amb un espai habilitat i preparat exclusivament per a aquesta modalitat esportiva”. També ha volgut destacar ”la importància de difondre aquesta activitat esportiva entre les persones més xicotetes perquè augmente la seua popularitat entre la població jove”.

En aquesta col·laboració s’estableix que el Club Tir amb Arc Castelló fomentarà aquest esport, així com els seus beneficis físics i psicològics mitjançant dos projectes: Projecte Tir amb Arc Castelló en Penyeta Roja, per a l’alumnat dels diferents centres integrats en el Complex Socioeducatiu; i Projecte creix l’associacionisme, relatiu a col·laboracions de difusió de l’esport entre associacions de la província de Castelló per a realitzar jornades que donen a conéixer els beneficis de l’activitat de tir amb arc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari