La Diputació i la Cambra de Comerç faciliten amb WorkFòrum l'accés al món laboral a 200 persones de la província

El president Jose Martí advoca «per fer de la Diputació una palanca que permeta el creixement de l’ocupació i del desenvolupament econòmic del nostre territori»

La Diputació i la Cambra de Comerç faciliten amb WorkFòrum l'accés al món laboral a 200 persones de la província
11/11/2021 -

La Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç han programat hui amb èxit la setena edició de WorkFòrum Castelló, la major fira d’ocupació de la província. Les xifres parlen per sí soles. En total, al voltant d’una cinquantena d’empreses han confiat en el format per a consolidar les seues plantilles –oferint 200 ofertes de treball estable–, mentre que 1.770 persones s’han connectat en línia per a seguir i participar en les presentacions i tallers de millora de l’ocupació.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, el diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, i la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Lola Guillamón, han inaugurat aquest matí a primera hora el fòrum en un senzill acte celebrat al saló d’actes de la Cambra de Comerç. Posteriorment s’han desplaçat al mòdul d’entrevistes per a saludar el personal organitzador. Només hui s’efectuaran més de mil proves.

José Martí ha celebrat l’existència d’aquesta mena de fòrums en què es pretén «connectar el teixit productiu de la província amb el talent i l’experiència de centenars de candidates i candidats que busquen una oportunitat laboral». Martí ha destacat que gràcies a l’avanç «exemplar» del procés de vacunació a Espanya «anem pel bon camí, per la qual cosa ara hem de centrar tots els nostres esforços en recuperar l’economia i l’ocupació prèvia la crisi». En aquest context, el president ha advocat «per fer de la Diputació una palanca que permeta el creixement de l’ocupació i del desenvolupament econòmic del nostre territori».

Per la seua part, Ferrando ha assenyalat que des de l’àrea de Promoció Econòmica «tenim l’objectiu d’incrementar les possibilitats d’èxit de la ciutadania de Castelló amb ofertes de treball de qualitat». «Amb aquesta fira d’ocupació, fem un pas endavant en la transformació del nostre sistema productiu». Per això, ha continuat, «les administracions públiques hem de ser pioneres i col·laborar amb els diferents agents del nostre entorn per a dinamitzar l’ocupació de qualitat».

Finalment, la presidenta de la Cambra de Comerç ha agraït la contestació en massa del teixit empresarial castellonenc per a participar en aquest esdeveniment, en el que s’espera que es creen 200 llocs de treball directes i molts més d’indirectes quan els departaments de recursos humans de les firmes adherides estudien els currículums presentats.

LES EMPRESES DE LA PROVÍNCIA, A WORKFÒRUM

Aquesta nova edició de WorkFòrum compta amb empreses que representen part del teixit econòmic provincial, com és el cas del sector de la ceràmica, la indústria química, comerç, construcció, restauració, serveis i noves tecnologies, entre d’altres. Alguns dels llocs de treball als que es pot optar són de personal de magatzem, de repartiment, personal tècnic d’assistència, de producció o de manteniment, auxiliars de neteja, conserges, operaris i operàries d’indústria, personal administratiu d’exportació, de vendes, agents de segurs i electricistes, entre altres.

Paral·lelament a les entrevistes s’han programat conferències en streaming, en les que s’ha posat l’accent en les fases d’una recerca activa d’ocupació eficaç, la comunicació i la imatge durant les entrevistes de selecció, la utilització de les xarxes socials i la creació d’un perfil professional per a la recerca de treball.

Empreses participants Workfòrum

Absara Industrial (Hidrobox), Altadia, Ascensors Pemih, Avramar, AXA Segurs, Azulev, Banco Mediolanum, Bit2Me, Bricomart, CloudAppi, Club Nàutic Orpesa, Colorobbia, Decathlon Castelló, Desenvolupaments Agroramaders COCAB, Diverse Llevant, Edo Palanques Construccions, Electricitat Fabrelec, Esteve Logística, Estudi Ceràmic, EuroAtomizado, Feu Vert, Fustecma, Generali Segurs, Gimeno Grupo, Grup Bonatel, Grup Colisée, Grup Osga, Grup Sifu, Huhtamaki, Inserida Ocupació, Keraben Grup, KFC (Chariots Investments), Leroy Merlin, MAPFRE, Marazzi, Nayar Systems, Orbel Grup, Peronda Group, Proinelec, Recanvis Segorbe, Rocersa, Sacmi, SARIA España, Subministraments Borrás, UBE Corporation Europe S.A.O. i Vasantec

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari