La Diputació de Castelló participa en la confecció del programa del cinqué aniversari de la Xarxa Sanitària Solidària

La Diputació de Castelló participa en la confecció del programa del cinqué aniversari de la Xarxa Sanitària Solidària
17/07/2021 -

La vicepresidenta Patricia Puerta ha participat com a representant de la Diputació de Castelló en la comissió de treball per a la commemoració del cinqué aniversari de la Xarxa Sanitària Solidària, que previsiblement tindrà lloc entre els mesos de setembre i octubre si les condicions epidemiòlogues ho permeten.

Sobre la taula s’ha plantejat que les activitats d’aquest aniversari giren al voltant dels reptes que afrontarà la cooperació sanitària valenciana en el futur. Així mateix, s’ha acordat ajornar definitivament a 2022 la celebració del Dia Mundial de la Salut, que recuperarà el tradicional concurs de fotografia associat a aquesta jornada. A més a més, s’ha emplaçat a les entitats adherides a plantejar activitats que contribuïsquen a donar solució als problemes mediambientals que pateix la Comunitat Valenciana i altres que promoguen la ciència.

Puerta ha assegurat que «formar part de la Xarxa Sanitària Solidària té el seu sentit perquè unim forces amb altres organismes per a avançar en aspectes que milloren la qualitat de vida de la ciutadania».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari