La Diputació de Castelló col·labora en els preparatius de l'aniversari de la Xarxa Sanitària Solidària

La vicepresidenta Patricia Puerta ressalta que la institució s’encarregarà de la coordinació de l’exposició fotogràfica itinerant per a conscienciar sobre els efectes del canvi climàtic

La Diputació de Castelló col·labora en els preparatius de l'aniversari de la Xarxa Sanitària Solidària
01/03/2021 -

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta, ha representat la institució provincial en la reunió de l’assemblea d’entitats de la Xarxa Sanitària Solidària per a preparar el calendari de propostes per a la celebració, aquest 2021, del cinqué aniversari de l’organització.

Des de l’òptica de Puerta, la celebració en tot el seu conjunt hauria d’orbitar al voltant de la promoció de la cooperació i la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU.

El que sí que està clar és que la Diputació Provincial assumirà un paper molt important en el transcurs d’aquest aniversari. I és que la institució s’encarregarà de la coordinació de l’exposició itinerant de fotografies que retraten i busquen conscienciar sobre els efectes desoladors del canvi climàtic. Altres accions s’estudiaran al llarg dels pròxims mesos.

Aprofitant l’ocasió, Patricia Puerta ha valorat positivament el primer any de pertinença de la Diputació a la Xarxa “perquè ens ha obert una àmplia via de col·laboració amb altres institucions amb les quals compartim l’objectiu de millorar les condicions i la qualitat de vida de la nostra ciutadania”. En aquest sentit, ha expressat el seu desig que la situació epidemiològica millore i que molt prompte “puguem portar a terme més activitats que posen en valor els drets humans i el desenvolupament sostenible del nostre planeta”.

Durant la reunió també es va aprovar la incorporació d’un nou membre a la xarxa, ECOnsciència.

L’EXPOSICIÓ DE LA XARXA, A LLUCENA

A mode informatiu, cal destacar que, després d’un xicotet parèntesi motivat per la pandèmia, l’exposició obrirà de nou les seues portes aquest divendres a Llucena. Fins ara s’ha pogut visitar a l’ECO les Aules i a les Coves de Vinromà. Més endavant ho farà a altres indrets de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari