La Diputació de Castelló destina 120.000 euros a subvencionar dotze projectes internacionals per al desenvolupament

La Diputació de Castelló destina 120.000 euros a subvencionar dotze projectes internacionals per al desenvolupament
08/11/2020 -

La Diputació de Castelló ha aprovat subvencions per valor de 120.000 euros pel procediment de concurrència competitiva per a dotze projectes internacionals d’Organitzacions No Governamentals per al Desenvolupament (ONGDs). Ho ha anunciat la vicepresidenta i responsable de l’Àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, qui ha explicat que s’ha donat prioritat a projectes que recullen els criteris transversals, geogràfics i sectorials que figuraven en les bases de la convocatòria.

Els programes triats es desenvolupen en zones geogràfiques d’Amèrica, Àfrica i Àsia que registren alts índexs de pobresa i desigualtat i que estan incloses en l’IV Pla Director de la Cooperació Valenciana (2017-2020). Es tracta d’accions que guarden relació amb l’educació, l’accés universal a la salut pública, l’habitatge i el sanejament, la seguretat i la sobirania alimentària, la protecció del medi ambient, l’apoderament de les dones, la defensa dels pobles indígenes i la construcció de la pau.

Patricia Puerta ha recordat que «la Diputació del Canvi ha incrementat en 2020 un 50% el pressupost destinat a aquesta mena de programes perquè el foment de la solidaritat figura entre les nostres principals prioritats».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari