La Diputació destina 30.000 euros per a impulsar activitats que fomenten la igualtat

20 entitats de diverses localitats es van beneficiar d’aquestes ajudes en 2021, la primera vegada que es va convocar aquest tipus d’ajudes

La Diputació destina 30.000 euros per a impulsar activitats que fomenten la igualtat
07/02/2022 -

La Diputació de Castelló aprovarà demà dimarts en Junta de Govern les bases de les ajudes per valor de 30.000 euros destinades a entitats sense ànim de lucre de la província per al desenvolupament d‘activitats que fomenten la igualtat entre dones i homes i/o contra la violència de gènere. D’aquesta manera, el departament activa el desenvolupament de les partides consignades en els pressupostos de #MésImpulsCastelló de 2022 per a la promoció d’aquesta mena de polítiques.

La vicepresidenta de la Diputació provincial i delegada de l’àrea d’Igualtat, Patricia Puerta, ha explicat que les activitats englobades en aquestes ajudes ”són molt àmplies, amb l’objectiu principal de millorar la vida de les dones de la nostra terra i, per tant, la vida de totes les persones”. D’aquesta manera, ”qualsevol entitat podrà realitzar programes, plans d’igualtat, projectes o accions que fomenten l’equilibri, la igualtat, la conciliació o la formació per a erradicar la violència de gènere”.

Sobre aquest tema, Puerta ha subratllat que aquestes ajudes ”ja van ser atorgades a 20 organitzacions de diferents municipis en el passat exercici, la qual cosa demostra que la societat castellonenca està involucrada a aconseguir la igualtat real des de la base social i associativa i eliminar la discriminació entre homes i dones”, i ha recordat que ”en 2021 aquest equip de govern va convocar per primera vegada en la història una línia de subvencions que contribueixen a fer efectiu el dret d’igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes”.

Les entitats interessades a concórrer en aquest procediment hauran de presentar les seues sol·licituds a partir de la publicació de la convocatòria perquè siguen avaluades per concurrència competitiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari