La Diputació destina 52.000 euros a la instal·lació de castells unflables a l'estiu

La institució provincial ha renovat per un any més l’activitat itinerant de parc infantil unflable

La Diputació destina 52.000 euros a la instal·lació de castells unflables a l'estiu
24/04/2022 -

La Diputació de Castelló ha renovat per un any més l’activitat itinerant de parc infantil inflable. D’aquesta manera, la corporació provincial ha obert el termini d’inscripció perquè aquells ajuntaments de la província amb una població menor a 5.000 habitants puguen optar a aquesta subvenció, dotada amb 52.000 euros, que es realitzarà entre els mesos de juliol i agost.

Així ho ha confirmat el president, José Martí, qui ha assenyalat que “quan parlem de donar serveis perquè els pobles continuen tenint vida, no ens referim només a carreteres i cures socials, també tenim molt present l’oci i el fet que els xiquets puguen divertir-se a l’estiu amb seguretat als pobles en els quals resideixen o als quals van de visita”. En la seua opinió, aquest tipus d’activitat contribueix a dinamitzar els nostres pobles, tant a nivell social com econòmic”, i a “fer realitat això que solc repetir que pot ser que els nostres pobles estiguen despoblats, però no estan oblidats, ans al contrari, cada vegada estan millor”.

Anant al detall, la diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que els ajuntaments de menys de 5.000 habitants tenen un termini de 10 dies després de la publicació del Butlletí Oficial de la Província de Castelló per a poder formalitzar la sol·licitud en la qual hauran d’especificar les dates en les quals requereixen el servei. Per tant, s’instal·laran parcs infantils inflables en els punts en què els ajuntaments consideren oportuns, concordes amb la seguretat del muntatge i del lloc. Cal destacar que s’han reforçat les exigències de seguretat amb una empresa d’enginyeria que supervisarà les zones triades en cada municipi.

A l’efecte de les dades de població, Sanz ha aclarit que es declaren oficials les xifres de població resultants de la revisió del Padró municipal referides a l’1 de gener de 2021, sent un total de 115 els municipis que podran optar a la subvenció d’aquesta activitat estival.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari