La Diputació entregarà el Mèrit a l'Esport al ciclista Sebastián Mora per a reconéixer una dècada d'èxits

La Diputació entregarà el Mèrit a l'Esport al ciclista Sebastián Mora per a reconéixer una dècada d'èxits
12/05/2022 -

El ciclista de Vila-real, Sebastián Mora Vedri, rebrà aquest dissabte en el Teatre Principal de Castelló, de mans del president de la Diputació, José Martí, la distinció al Mèrit en l’Esport en la gala que començarà a partir de les 20.30 hores amb motiu de la celebració del Dia de la Província, l’any en el qual la institució provincial compleix 200 anys d’existència.

Mora porta a la seua esquena una dilatada carrera esportiva en la qual ha alternat pista i carretera, durant la qual ha collit importants i reiterats assoliments, fonamentalment en pista. El més recent ho va obtindre el passat de 2021 en els jocs de Tòquio 2020, en els quals va aconseguir un diploma olímpic en la modalitat de Madison al costat d’Albert Torres, en quedar classificats en la sisena posició.

Des de 2011 ha aconseguit 42 medalles en campionats d’Espanya, Europa i el Món, així com en la Copa del Món, en les modalitats d’escratx, persecució, madison i per equips. El seu extens palmarés compta amb 1 medalla d’or, 3 de plata i 2 de bronze en mundials; 6 ors en campionats d’Europa; 10 persees d’or, 11 de plata i 5 de bronze en campionats d’Espanya, i 3 ors i 1 bronze en copes del món.

El ciclista de Vila-real reconeix que «he sentit molt d’orgull que cridara el president i que fora reconeguda la meua trajectòria esportiva». A més, ha afegit que «tinc moltes ganes d’aconseguir nous triomfs o títols per a portar-los a la província de Castelló»

Sebastián Mora és un esportista de prestigi, amb un irreprotxable currículum presidit pels èxits i el joc net, que al llarg de l’última dècada ha passejat el nom de la província per tota Espanya i el món. En l’actualitat és un dels millors ambaixadors de Castelló.

Enamorat de la província

Es tracta d’un esportista que es caracteritza per fer proselitisme de la província de Castelló quan té ocasió. De fet, sol repetir que «m’agrada recordar d’on vinc, de l’Escola de Ciclisme de Vila-real» i que «tornar a Vila-real és recarregar les piles i les emocions perquè poder estar amb els teus suposa un gran al·licient».

El ciclista és un enamorat de la província de Castelló com a escenari per a la pràctica de l’esport, de la qual destaca «el clima i la comprensió dels conductors en carretera cap als ciclistes».

Mora assenyala que els assoliments que ha collit «són fruit de la constància i el sacrifici», així com «del treball diari i de tindre molta il·lusió».

L’esportista ja s’ha marcat nous reptes, sent el principal participar en els jocs olímpics de París 2024, en una nova modalitat de pista, l’omnium.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari