La Diputació i la Fira Destaca estudien realitzar jornades tecnològiques i innovadores en pobles d'interior

El president ha valorat positivament donar una oportunitat als municipis xicotets “per a conéixer de primera mà la divulgació científica”

arxiu

La Diputació i la Fira Destaca estudien realitzar jornades tecnològiques i innovadores en pobles d'interior
25/03/2022 -

El president de la Diputació, José Martí, i el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, han mantingut una reunió amb l’alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mónica Nos, i el director de la Fira Destaca, Juan Bautista, per a estudiar una possible realització de les primeres jornades Destaca destinades a municipis d’interior.

Durant la reunió, Martí ha afirmat el compromís de l’equip de govern, ”que estudiarà i treballarà conjuntament per a aconseguir que aquestes jornades tiren avant al més prompte possible’‘. Per al president de la Diputació, “estem davant una gran iniciativa que pot permetre a moltes persones de diversos municipis del nostre territori poder conéixer de primera mà la divulgació científica, tecnològica i innovadora que oferiran aquests actes”.

Aquestes jornades, amb una duració màxima de dos dies, estarien relacionades en principi amb la innovació agroalimentària i, igual que en la Fira Destaca, la meta és desenvolupar taules de debat amb investigadors i empreses i una zona divulgativa amb estands demostratius i tallers pràctics.

Actualment, l’equip de govern es troba estudiant aquesta proposta, que començaria els dies 12 i 13 de maig en el municipi de Coves de Vinromà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari