La Diputació invertirà 817.000 euros per al Servei de Promoció de l'Autonomia Personal en 99 municipis

Els ajuntaments interessats ja poden sol·licitar aquestes ajudes

La Diputació invertirà 817.000 euros per al Servei de Promoció de l'Autonomia Personal en 99 municipis
30/03/2022 -

Els ajuntaments de menys de deu mil habitants de la província de Castelló ja poden sol·licitar la subvenció de la Diputació per al Servei de Promoció de l’Autonomia Personal (SPAP), que en els pressupostos de #MésImpulsCastelló de 2022 compten amb una partida econòmica de 817.792 euros. Es tracta d’una prestació que s’activarà en 99 municipis, enfront de les 89 localitats de fa un any, que segons el president José Martí «concorda amb la línia estratègica de l’actual equip de govern progressista d’enfortir el catàleg de serveis que es presta a la ciutadania en les localitats d’interior, per a continuar donant la batalla en matèria de repte demogràfic i lluita contra la despoblació».

El president ha assenyalat que «mantenint aquest tipus d’atenció s’incentiva que les persones majors continuen residint als seus pobles i que els seus familiars mantinguen la vinculació amb el territori del qual són originaris».

A les ajudes SPAP s’accedeix pel procediment de concurrència competitiva i estan dissenyades per a millorar les antigues unitats de respir, adaptant-les a les condicions establides en la nova Llei Valenciana de Serveis Socials Inclusius.

La vicepresidenta responsable de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha destacat la importància d’unes subvencions que permetran posar en marxa programes d’activitats que fomenten les relacions convivencials de les persones majors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari