La Diputació inverteix 1,25 milions d'euros en l'Alt Palància en la millora de la seguretat viària en la CV-221 i la CV-213

La Diputació inverteix 1,25 milions d'euros en l'Alt Palància en la millora de la seguretat viària en la CV-221 i la CV-213
12/12/2021 -

La Diputació de Castelló inverteix 1.259.372 euros en les obres d’adequació i millora de la seguretat viària de la carretera CV-221 que dóna accés a Sot de Ferrer, i la CV-213 que connecta Navajas i Algímia d’Almonacid per Gaibiel i Matet. Totes dues actuacions han estat visitades pel president, José Martí, i el diputat de Carreteres, Santi Pérez.

Martí ha afirmat que per a la Diputació ”és indispensable que la província compte amb una xarxa de carreteres moderna i òptima que permeta que els municipis d’interior estiguen més prop de tot”. També ha subratllat que “gràcies a aquestes actuacions els habitants d’aquests pobles tindran majors nivells de seguretat i comoditat en els seus desplaçaments”.

Respecte a la CV-221, s’està treballant per a solucionar la deficient situació en la qual es trobava la via, amb el ferm degradat i deformat, una precària senyalització vertical i una cartelleria en mal estat. Per a corregir aquestes deficiències i connectar les parades de bus i el carril de ciclovianants de l’inici de la carretera amb el nucli urbà de Sot de Ferrer, s’està adequant una zona per als vianants de dos metres d’amplària, adjacent a la carretera pel seu marge esquerre.

Quant a la carretera CV-213, el ferm en el tram d’obra executat es trobava molt envellit i amb baix coeficient de fregament transversal, havent-se produït diversos accidents de sortida de via per aquesta causa. Per a recuperar els nivells de qualitat necessaris en la infraestructura, s’està reforçant el ferm juntament amb una ampliació puntual de la calçada.

El diputat de Carreteres, Santi Pérez, ha destacat que en totes dues carreteres s’amplia l’ample de calçada, passant a 6 metres en el cas de la CV-221, i 6,5 metres en el cas de la CV-213. Segons ha dit, “són millores històricament reivindicades pels veïns de l’Alt Palància”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari