La Diputació va injectar 513.000 euros en 2021 a Arañuel i Ludiente, duplicant àmpliament la inversió de 2019

La Diputació va injectar 513.000 euros en 2021 a Arañuel i Ludiente, duplicant àmpliament la inversió de 2019
16/02/2022 -

La Diputació de Castelló ha destinat més de 513.000 euros en 2021 als municipis d’Arañuel i Ludiente, xifra que duplica àmpliament la de 2019, que es va situar en 206.500 euros. Així ho ha posat de manifest el president José Martí en el transcurs de la visita que ha realitzat a totes dues localitats.

Martí s’ha referit «a la voluntat d’estar al costat dels ajuntaments, sobretot, els que tenen menys població i menys recursos». En aquesta línia, ha recordat que el ple de la Diputació celebrat ahir va aprovar amb el suport de tots els grups el Pla #CastellóAvança, dotat amb 30 milions d’euros per a inversió, a executar en dos anys. «Un pla» que segons ha dit «ofereix més recursos als ajuntaments, amb el qual guanyen autonomia, i els permet executar obres sense les urgències administratives que imposava l’antic Pla 135».

El president ha efectuat la seua primera parada a Arañuel, on al costat de l’alcalde, Justo Palomares, ha visitat els treballs de reparació del paviment en la zona del Molí i la construcció d’una escala en l’accés al nucli urbà per a facilitar el pas a persones majors, una obra executada amb càrrec al Pla 135, igual que l’arranjament del paviment i del clavegueram al carrer ‘Los cerrados’.

A Ludiente, al costat de l’alcalde Marcos Ibáñez, ha pogut veure els treballs de recondicionament de l’habitatge municipal situat al carrer Calzadilla i les millores introduïdes al carrer ‘Las quinchas’, en nom d’un trànsit més segur i fluid.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari