La Diputació de Castelló organitza la primera Fira de Castelló Ruta de Sabor emmarcada en el Dia de la Província

La Diputació de Castelló organitza la primera Fira de Castelló Ruta de Sabor emmarcada en el Dia de la Província
10/05/2021 -

La Diputació de Castelló ha organitzat la I Fira de la Província “Castelló Ruta de Sabor, cita que s’inaugurarà en la Plaça de les Aules de Castelló el divendres 14 de maig i que estarà oberta fins al diumenge 16 per a promocionar els productes de les empreses adherides a la marca ‘Castelló Ruta de Sabor. És un dels actes programats per la institució amb motiu de la celebració del Dia de la Província, que es commemorarà diumenge que veu amb un acte solemne en el paranimf de la Universitat Jaume I.

La diputada Turisme, Virginia Martí, ha explicat que aquesta iniciativa ”fomenta l’excel·lent producció que hi ha a la província” sota el paraigua de Ruta de Sabor i ha convidat a la ciutadania a ”ficar al llit i comprar per a fer créixer als productors locals i posicionar els seus productes en el mercat”.

Per motiu de la situació de l’actual emergència sanitària està prohibida la degustació de productes alimentaris per al públic, si bé està prevista la realització d’un programa d’activitats de dinamització que inclouen demostracions gastronòmiques i presentacions de producte de la dotzena d’empreses presents en aquesta primera fira.

A causa de la pandèmia per la Covid-19 la Diputació aplicarà un estricte protocol de seguretat que contempla la separació de cassets, el control de temperatura i la col·locació de dispensaris amb gel hidroalcohòlic.

Les empreses participants són D’Armela, Fruits de la terra, Martí Roca Ecològic, Nature Tasty, Tot de Poble, Tomata de Penjar, Palància Sabors de Vida, Olis Cuquello, Croquellanas, Celler Mes de Rander, Belluga Gurmet i Bolissim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari