La Diputació reforça amb 600.000 euros el treball comunitari de les entitats socials de la província

La vicepresidenta Patricia Puerta destaca que aquestes ajudes promouran la materialització de 112 projectes que prioritzen l’increment de la qualitat i els serveis a tot el territori

La Diputació reforça amb 600.000 euros el treball comunitari de les entitats socials de la província
25/09/2021 -

La Diputació de Castelló ha resolt aquesta setmana la concessió de 600.000 euros en ajudes a entitats sectorials vinculades al benestar social. La vicepresidenta Patricia Puerta ha comunicat que aquestes ajudes facilitaran el desenvolupament de 112 projectes de tipus social a la província. Amb aquesta quantitat, ha assegurat, “volem arribar, a través del tercer sector, allà on no arribem les administracions”. Per a Puerta, aquestes xifres escenifiquen “l’aval d’aquesta Diputació a l’impecable treball d’atenció que exerceixen les organitzacions del tercer sector en el nostre dia a dia, sempre cuidant, acaronant i protegint als qui més ho necessiten”.

Pel que fa a les ajudes concedides, aquestes s’han dividit en quatre grans àrees. El bloc de programes de salut i prevenció està format per 54 entitats beneficiàries, les quals rebran una injecció provincial per a despesa corrent i Inversions de 32.000 euros. En la línia de promoció de l’envelliment actiu s’han valorat positivament cinc projectes, que s’emporten una ajuda de 50.000 euros.

Pel que fa a l’apartat de conciliació familiar, la institució provincial ha atorgat una subvenció de 85.000 euros a 15 col·lectius locals. Quant a la quarta de les línies, la d’activitats socials, han estat 38 les associacions concessionàries, amb una ajuda de 136.000 euros.

La responsable de Benestar Social, Patricia Puerta, ha destacat que per a la concessió de les ajudes s’ha prioritzat els projectes amb ambició territorial: “amb aquestes ajudes busquem la descentralització i la millora de la qualitat dels serveis socials provincials”. Puerta també ha recordat que, per segon any consecutiu, s’han repetit els criteris de baremació que beneficien les iniciatives que promouen la creació d’ocupació de qualitat o la contractació de persones amb discapacitat.

Per últim, Patricia Puerta s’ha mostrat “molt contenta” per la mobilització del teixit associatiu castellonenc davant aquesta convocatòria “i per la gran qualitat dels projectes que s’han presentat”, els quals demostren “el gran compromís social que tenen amb la societat i amb la seua província”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari