La Diputació subvenciona amb 15.000 euros la compra d'11.600 màscares nebulitzadores per al districte indi d'Anantapur

La Diputació subvenciona amb 15.000 euros la compra d'11.600 màscares nebulitzadores per al districte indi d'Anantapur
12/12/2021 -

La Diputació de Castelló contribueix amb 15.000 euros a la compra d’11.628 màscares nebulitzadores per al districte hindú d’Anantapur, un dels més pobres i més afectats per la irrupció de la pandèmia. Es tracta de la posada en marxa del projecte internacional ‘Oxigen per a l’Índia’ que impulsa la Fundació Vicente Ferrer.

De l’elecció del projecte s’ha encarregat el Comité Permanent d’Acció Humanitària i d’Emergència de la Comunitat Valenciana, un organisme que agrupa administracions públiques i ens del tercer sector, amb l’objectiu d’integrar sinergies i canalitzar recursos que ajuden a prevenir i atendre situacions d’emergència a nivell internacional. Es dóna la circumstància que la Diputació de Castelló és membre constituent de l’esmentat comité.

La vicepresidenta i titular de l’àrea de Benestar Social en la Diputació, Patricia Puerta, ha destacat la importància de ”la col·laboració internacional”, que “han de recolzar persones serioses d’actitud empàtica”.

Actualment, la situació en l’Índia resulta molt complicada, especialment en aquells districtes rurals com Anantapur, ja que les inversions per part de la sanitat pública són més reduïdes que en les grans ciutats.

La vicepresidenta ha assegurat que la Diputació ”continuarà donant suport a projectes del Comité Permanent d’Acció Humanitària i d’Emergència”, amb la intenció de “continuar ajudant als països i les persones que més el necessiten”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari