La Diputació subvenciona amb 16.000 euros a Alcer-Castalia per a reforçar l'atenció nutricional en els centres de diàlisis

La Diputació subvenciona amb 16.000 euros a Alcer-Castalia per a reforçar l'atenció nutricional en els centres de diàlisis
28/03/2022 -

La Diputació de Castelló ha activat una subvenció de 16.000 euros a favor de la Asociación para la Lucha Contra las Enfermedades Renales, per a facilitar la contractació d’una nutricionista a raó de deu hores a la setmana i una coordinadora durant huit hores a la setmana, amb l’objectiu de reforçar l’atenció nutricional en els centres de diàlisi de la província.

La col·laboració entre totes dues entitats s’ha formalitzat amb la signatura d’un conveni que han subscrit el mateix Martí en representació de la Diputació, i el president d’Alcer-Castalia, Juan Doménech, en un acte que ha comptat amb la presència de la vicepresidenta i responsable de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta.

El president Martí justifica la importància d’aquesta mena d’ajudes per «ser de molta utilitat per a les persones i les famílies afectades per una malaltia d’índole renal, perquè del que es tracta és d’ajudar a millorar la qualitat de vida dels malalts».

Per part seua, la vicepresidència Puerta ha explicat que «la nutrició i la dietètica tenen molta importància en el dia a dia de les persones que pateixen aquest tipus de malalties».

Tant Martí com Puerta han agraït a l’associació la «gran labor que realitza perquè els malalts i les seues famílies puguen afrontar en millors condicions les malalties renals».

Aquests recursos estan pensats per a oferir atenció psicològica, social i nutricional a persones en diàlisi a la província de Castelló. L’objectiu final és el de cobrir els diferents aspectes que influeixen en l’estat de salut i benestar de la persona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari