La Diputació subvenciona amb 181.419 euros el programa de 'Atenció i acompanyament a persones sense llar' de Càritas

La Diputació subvenciona amb 181.419 euros el programa de 'Atenció i acompanyament a persones sense llar' de Càritas
29/11/2021 -

La Diputació subvenciona amb 181.419,93 euros el projecte ‘Atenció i acompanyament a persones sense llar 2021’ de Càritas a la província de Castelló. Es tracta d’un programa que presenta quatre vessants: servei d’acolliment i acompanyament a aquelles persones en situació de greu exclusió social en el territori, l’establiment d’un vincle que possibilite una intervenció d’ajuda adequada i permanent en el temps, el menjador social en el qual se serveixen entre 100 i 120 menús diaris saludables i el Centre d’Acolliment Mare de Déu del Lledó en el qual es dóna recer a persones sense llar que es troben a la ciutat de Castelló o que puguen ser derivades des d’altres municipis sense recursos per a allotjament d’emergència.

La vicepresidenta i titular de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha destacat respecte a la subvenció concedida a Càritas que “són recursos molt ben invertits, que permeten desenvolupar una important labor social en benefici de les persones vulnerables i actuar davant situacions d’injustícia social”. La fi última, ha assenyalat, “és oferir serveis fonamentals per a les persones que necessiten ajuda, amb la intenció de potenciar el desenvolupament integral de cada persona”.

La vicepresidenta Puerta ha elogiat “la gran labor social realitzada per l’ONG diocesana”, a la qual divendres passat va voler testimoniar el seu suport de manera personal, assistint a la inauguració de la botiga de roba Koopera Store situada en el número 34 Trinidad de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari