La Diputació treballa per a implementar en 2022 la carrera professional de les seues treballadores i treballadors

La Diputació treballa per a implementar en 2022 la carrera professional de les seues treballadores i treballadors
23/12/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, té la intenció d’implementar la carrera professional al llarg de 2022 per a millorar la remuneració de les treballadores i els treballadors de la institució. Així ho ha posat de manifest en el transcurs de la reunió que ha mantingut amb els integrants de la Junta de Personal, en la qual també ha participat el diputat provincial de Recursos Humans, Santiago Agustí.

Amb tal motiu, s’ha acordat constituir un comité que començarà a reunir-se a partir de mediats de gener de 2022, al qual l’equip de govern de l’actual Diputació progressista de Castelló portarà un document de compromís que contemple les taules i reglaments que caldrà tindre en compte per a la incorporació d’aquesta figura salarial.

Martí ha reiterat «la voluntat de la institució de millorar tot quan siga possible els drets laborals de la plantilla de la institució», encara que també ha assenyalat que «hem d’actuar amb diligència, sense fer passos en fals, per a evitar contratemps judicials com els viscuts quan l’anterior corporació va intentar implantar la carrera professional».

25 noves places

D’altra banda, el diputat de Recursos Humans, Santiago Agustí, ha donat compte que la Diputació ha obert una oferta pública de 25 nous llocs de treball, la qual cosa, en la seua opinió, «respon al compromís de l’equip de govern de millorar la qualitat del servei que es presta als ajuntaments i a la ciutadania». Segons ha explicat, «la institució ve arrossegant un dèficit històric de personal,» que «amb aquesta oferta pública comencem a revertir».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari