L'equip de Govern de la Diputació coneixerà aquest divendres les reivindicacions de la Plana Baixa

L'equip de Govern de la Diputació coneixerà aquest divendres les reivindicacions de la Plana Baixa
21/04/2022 -

Els integrants de l’equip de govern de la Diputació Castelló desenvoluparan demà divendres una intensa agenda de treball a la Plana Baixa per a reactivar el seu programa ‘La Diputació al teu costat’ d’acostament a les huit comarques naturals del territori. Es reprén així un projecte que va tirar a caminar el mes de febrer passat al Baix Maestrat i que amb una periodicitat mensual anirà recorrent tota la província.

Segons explica el president José Martí l’objectiu és «conéixer de prop les necessitats existents en els municipis, defensar els interessos dels ajuntaments i de les persones que resideixen en aquests pobles, escoltant in situ les reivindicacions que formulen alcaldes, regidors, col·lectius socials, culturals i econòmics radicats en la zona». Serà la segona de les huit eixides programades per a 2022 de ‘La Diputació al teu costat’.

«Volem obtenir un coneixement exhaustiu de la realitat que es viu a la Plana Baixa mantenint contactes amb representants municipals i col·lectius econòmics i socials, i visitant empreses, cooperatives, infraestructures i serveis municipals relacionats amb el Benestar Social», assenyala Martí.

Els integrants de l’equip de govern començaran a desenvolupar les seues agendes a primera hora de la jornada i a partir de les 13.15 hores celebraran una reunió de coordinació a Aín, el municipi amfitrió. En ella es farà un repàs a les inversions i projectes que la Diputació està desenvolupant i té previst desenvolupar a la comarca, i una posada en comú de les necessitats detectades i les reivindicacions recollides durant el matí en les diferents visites realitzades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari