Falomir: "'El Futur és ara' és el revulsiu que necessita el socialisme castellonenc per a trencar amb el conformisme en el qual estem instal·lats"

Falomir: "'El Futur és ara' és el revulsiu que necessita el socialisme castellonenc per a trencar amb el conformisme en el qual estem instal·lats"
21/12/2021 -

El Secretari General de la comarca de l’Alcalatén-Millars, Samuel Falomir, ha registrat aquest matí en la seu del PSPV-PSOE de la província de Castelló la seua precandidatura a la Secretaria General dels socialistes castellonencs. Un pas previ a la recollida d’avals que s’iniciarà quan el Comité de Garanties dels socialistes valencians determine la validesa de la precandidatura.

Una vegada registrada la precandidatura, Samuel Falomir ha manifestat que: “El projecte que representa ‘El futur és ara’ és el revulsiu que necessita el socialisme castellonenc per a trencar el conformisme en el qual ha estat instal·lat el partit fins hui dia”. “No podem treballar per la mera inèrcia que fa dos anys els resultats electorals van ser positius. Cal generar mobilització i il·lusió”, ha remarcat.

Així mateix, l’alcalde de l’Alcora ha destacat que el projecte de ‘El futur és ara’ està “conformat per militants de base, amb càrrecs, de totes les comarques, edats… companys que veuen amb preocupació la desmobilització i que es treballe per mera inèrcia. Veuen en el nostre projecte el canvi necessari per a tornar a il·lusionar-se en el partit”.

El líder socialista de l’Alcalatén-Millars també ha volgut deixar clar que “després de les primàries treballarem tots a una. És el moment dels militants, que aquests decidisquen quin projecte els il·lusiona més. I, si els nostres companys decideixen que ‘El futur és ara’ és el projecte guanyador, assegure que treballarem perquè hi haja una plena integració en l’executiu provincial de l’altra candidatura”.

Samuel Falomir ha acudit a Carcaixent acompanyat de Rafa Simó, membre de l’actual Executiva Nacional del PSPV-PSOE; Zaida Moreno, secretària d’organització de la Vall d’Uixó; Adrián Sorribes, secretari general de la comarca de la Plana Baixa i Vanessa Périz, secretària general del PSPV-PSOE de l’Alcora.

Finalment, el precandidat a la Secretaria General del PSPV-PSOE de la província de Castelló ha recordat que continua recorrent la província per a explicar les 10 proposades bases del document que vam presentar ahir. Va recordar que dilluns passat va estar amb els companys de les Useres, hui estarà a Sogorb, i demà en un acte organitzat per Joventuts Socialistes de Castelló i més tard a Moncofa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari