Garcia: «Hem donat suport a l'amortització de deute per a impedir que el govern de Sánchez ens confisque els diners»

Compromís aposta per fer «polítiques que afavorisquen una reactivació econòmica sòlida i sostenible» i no donar més fons a la banca

Garcia: «Hem donat suport a l'amortització de deute per a impedir que el govern de Sánchez ens confisque els diners»
04/06/2020 -

El grup municipal de Compromís per Castelló ha donat suport a la proposta de modificació de crèdit votada hui al ple municipal per tal de destinar quasi 3,6 milions d’euros de romanents a amortitzar deute, un posicionament amb la qual «volem impedir que el govern de Pedro Sánchez confisque els diners dels castellonencs i les castellonenques», com ha manifestat el portaveu de la formació, Ignasi Garcia.

El regidor ha explicat que «davant l’amenaça de que el govern de Madrid puga absorbir part de les reserves municipals, ens hem vist obligats a destinar eixos fons a l’única opció que ens deixa la llei d’estabilitat pressupostària: pagar deute bancari». Garcia ha assegurat que «haguérem preferit destinar eixos romanents a polítiques que afavorisquen una reactivació econòmica sòlida i sostenible» i a enfortir els serveis públics per tal de «donar solucions de manera immediata a la ciutadania des de l’Ajuntament, que és per al que els veïns i les veïnes de Castelló volen que servisquen els seus impostos».

És per això que des de Compromís per Castelló consideren «inajornable» una modificació de l’actual Llei Orgànica d’Estabilitat Pressupostària per tal que els ajuntaments disposen de més recursos amb què fer front a la crisi. Les administracions locals «estem carregades de responsabilitats que només podrem atendre si ens deixen llibertat per a decidir com gestionem els nostres pressupostos”, ha incidit el portaveu del grup municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari