Garcia aposta pel compostatge comunitari com a mesura per a reduir els residus

L’equip d’educadors ambientals celebren la primera trobada de compostatge domèstic i comunitari de xicotets municipis del Consorci C2

Garcia aposta pel compostatge comunitari com a mesura per a reduir els residus
06/03/2022 -

El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha participat en la primera trobada de compostatge domèstic i comunitari de xicotets municipis del Consorci C2, organitzada per l’equip d’educadors ambientals.

En l’acte, Garcia ha expressat que “el compostatge comunitari és una d’eixes línies d’actuació que anem a fomentar per a la necessària transició cap a l’economia circular”, ja que, “és una opció que a banda de reduir els nostres residus és econòmica i molt menys contaminant”.

“Una opció que necessita la col·laboració de la ciutadania responsable i compromesa en la lluita contra el canvi climàtic i en la cura del nostre planeta”, ha concretat el cap de l’àrea.

La trobada, realitzada aquest dissabte en Ludiente, ha consistit en el coneixement d’experiències sobre compostatge i la seua aplicació en l’agricultura, així com els nous models de gestió de residus i alternatives de prevenció de residus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari