Garcia assisteix a la trobada del Pacte d'Alcaldies per adherir-se al compromís de neutralitat climàtica

En aquest acte, celebrat a València, han participat 300 responsables locals d’ajuntaments, diputacions i ens públics mediambientals

Garcia assisteix a la trobada del Pacte d'Alcaldies per adherir-se al compromís de neutralitat climàtica
12/11/2021 -

El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha participat en la Trobada Nacional del Pacte d’Alcaldies on s’ha adherit al compromís de neutralitat climàtica fixat per la Unió Europea per a 2050.

En aquesta trobada, celebrada a València, han participat 300 responsables locals d’ajuntaments, diputacions i ens públics mediambientals de tota Espanya, per fer front comú contra el canvi climàtic.

Garcia ha reivindicat el compromís de la Diputació de Castelló amb el Pacte d’Alcaldies «bàsicament pel clima, per la reducció d’emissions de CO2 i per avançar cap a una economia circular, tenint molt clar que la transició ecològica ha de ser la transició justa».

Entre els ajuntaments que han participat, destaquen les capitals de Pamplona, Zaragoza, Murcia, Màlaga, Alacant i València; les diputacions de Tarragona, Màlaga, Jaén, Alacant, Castelló i el Cabildo de Santa Cruz de Tenerife, i ens públics com la Federació de Municipis de Madrid, la Societat de Gestió Ambiental del Govern Basc i l’Institut d’Investigació en Energia de Catalunya, entre altres.

«Des de la Diputació ficarem tots els nostres esforços per avançar cap a l’economia circular, per a avançar amb l’educació ambiental per a garantir el subministrament d’aigua i fer eixa transició energètica que necessiten els nostres pobles i les comarques de Castelló», ha conclòs el diputat de Sostenibilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari