Garcia: "impulsarem la creació d'un alberg juvenil i Casals i Espais joves autogestionats"

Garcia: “facilitarem recursos, espais i ajudes econòmiques a associacions juvenils i grups de joves que desenvolupen projectes socials autogestionats”

Garcia: "impulsarem la creació d'un alberg juvenil i Casals i Espais joves autogestionats"
13/05/2019 -

Compromís per Castelló ha celebrat un acte on s’han tractat temes relacionats amb el paper i el futur dels joves en la ciutat de Castelló, en el que han participat el candidat a l’Alcaldia, Ignasi Garcia, la candidata de Compromís per Castelló, Aida Artola, i el diputat de Compromís Josep Nadal.

El candidat, Ignasi Garcia ha destacat que “crearem programes locals de reincorporació laboral de joves amb titulació, per tal d’evitar la ‘fugida de cervells’ concedint ajudes municipals a la investigació per a joves amb titulació”.

“Facilitarem recursos, espais i ajudes econòmiques a associacions juvenils i grups de joves que desenvolupen projectes socials autogestionats que afavorisquen la participació, l’associacionisme i la implicació de la joventut en la vida del municipal”, ha expressat l’edil.

A més, també ha destacat que “crearem un alberg juvenil a la Residència de Suboficials, perquè no és normal que una ciutat com Castelló no tinga cap mena d’allotjament per a joves com ho tenen les grans ciutats i fomentar d’aquesta manera el turisme i activitats juvenils a la ciutat”.

Així mateix, Garcia ha volgut destacar “la creació de Casals de Joves autogestionats i Espais per al desenvolupament de l’oci juvenil, perquè tots i totes les joves de la nostra ciutat tinguen un lloc on compartir experiències i activitats”.

“En l’àmbit intern, Compromís permetem que els joves majors de 16 anys participen en les votacions de les primàries, fet que hem externalitzat als Pressupostos Participatius, on els majors de 16 també poden participar de la decisió”, ha explicat Garcia, ja que “els joves han de ser actors polítics i decidir també per la seua ciutat”.

“Crearem un servei d’assessorament a la joventut en matèria de beques, ajudes i premis, que centralitze tota la informació en aquest aspecte en l’àmbit municipal, autonòmic, estatal i internacional, així com instar a les entitats especialitzades a desenvolupar projectes d’educació en valors per a millorar la qualitat de les seues activitats i el seu impacte amb coordinació amb els centres educatius”, ha conclòs el candidat a l’Alcaldia per Compromís, Ignasi Garcia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari