La Generalitat destina una inversió "històrica" de 175 milions d'euros als municipis de la Comunitat Valenciana durant 2021

El Consell ha aportat 100 milions d’euros a les arques municipals dirigits a ajudar a autònoms i autònomes i pimes i ha distribuït 40 milions d’euros a través del Fons de Cooperació Municipal

La Generalitat destina una inversió "històrica" de 175 milions d'euros als municipis de la Comunitat Valenciana durant 2021
02/01/2022 -

El director general d’Administració Local, Antoni Such, ha destacat la inversió “històrica” de 175 milions d’euros que la Generalitat ha destinat als municipis de la Comunitat Valenciana durant 2021.

“Hem batut un rècord històric de recursos econòmics en inversió i en aportació als municipis”, ha informat el director general en el seu balanç sobre el finançament de programes d’àmbit municipal desplegat per la Generalitat l’any acabat de finalitzar.

Referent a això, Such ha explicat que, dels 175 milions d’euros que la Generalitat ha aportat de manera directa al municipalisme valencià, 100 milions s’han incorporat a les arques municipals a través del Pla Resistir Parèntesi per a ajudar a autònoms i autònomes i petites empreses i 40 milions s’han destinat al Fons de Cooperació Municipal.

A més, s’han dotat amb 23 milions d’euros programes dirigits a la rehabilitació del patrimoni històric, artístic i cultural dels municipis de la Comunitat Valenciana, i s’han destinat a les corporacions locals 5 milions d’euros per a projectes d’accessibilitat i 4 milions d’euros per a iniciatives dedicades a fomentar la mobilitat urbana, entre altres.

“La inversió ha sigut extraordinària”, ha afegit el director, que, a més, ha remarcat “el compromís de la Generalitat amb els municipis de tot el territori valencià i amb la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de la Comunitat Valenciana”.

Així mateix, ha posat en relleu que, malgrat les dificultats derivades de la pandèmia, “els ajuntaments han comptat amb el suport de la Generalitat durant 2021”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari